Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
visvitalis2004 napisał:Witam,znalazlem przyczyne dlaczego nie jest widoczny moj bluetooch,a wiec tak,przed formatem win 7 powinienem byl wlaczyc usluge bluetooth,a ja tego nie zrobilem,takze jedyny sposob to:wgrac ponownie system 7,wlaczyc usluge bluetooth,format,ponowna instalacja win8
tez narazie nie wiem,taka odpowiedz mialem po telefenicznej romowie pomocy technicznej Lenovo Grecja,takze musze zrobic format zeby sie przekanac,troche dziwne ze nie ma innej alternatywytofana napisał:visvitalis2004 napisał:Witam,znalazlem przyczyne dlaczego nie jest widoczny moj bluetooch,a wiec tak,przed formatem win 7 powinienem byl wlaczyc usluge bluetooth,a ja tego nie zrobilem,takze jedyny sposob to:wgrac ponownie system 7,wlaczyc usluge bluetooth,format,ponowna instalacja win8
Nie wiem jak u Ciebie, u mojego znajomego to nie pomogło. Owszem, BT był włączony (dioda sie świeciła), ale nie działał. Też lenovo.
i tak sie stalo,formacik na 7 ,po aktualizcji sterow oraz oprograwania zaczely funkcjonowac skroty klawiszowe Fn+F5 dzieki ktorym wlaczylem bluetoothbez@ nazwy napisał:Coś trudno uwierzyć aby włączenie usługi potrzebowało formatu.