WinPatrol PLUS za darmo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
WinPatrol to zaawansowane narzędzie dzięki któremu możemy śledzić wszystkie procesy które uruchamiają się wraz ze startem naszego komputera, WinPatrol pozwala zarządzać procesami, umożliwia wykrycie zmian w stronie głównej przeglądarki, zarządzać listą ciasteczek, ustawić opóźniony start dla wybranych aplikacji oraz wykryć co spowalnia nasz system. WinPatrol monitoruje także rejestr systemu Windows , program poinformuje nas w momencie gdy jakaś aplikacja będzie chciała zmodyfikować rejestr ( dopisać lub zaplanować szkodliwe działanie ). WinPatrol umożliwia w prosty sposób podejrzeć procesy i wyłączyć je wszystkie. O wszelkich modyfikacjach jesteśmy powiadamiani alertem i monitem. Program może być dobrym dodatkiem do obecnej ochrony przed aplikacjami szpiegującymi trojanami czy innym złośliwym oprogramowaniem.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Dzięki :piwko .Długo czekałem na taką okazję. :yahoo

Pozdrawiam

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
hmmm a mi po uzupełnieniu wszystkiego i kliknięciu na "Get My Code" pokazuje się tylko biała strona :scratch

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
eMCe napisał:
hmmm a mi po uzupełnieniu wszystkiego i kliknięciu na "Get My Code" pokazuje się tylko biała strona :scratch

Spróbuj innej przeglądarki u mnie na Firefoxie jest Okay :klawik.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
IE, najnowszy Firefox i Chrome no i niestety biała strona hmm... będę próbował dalej może wreszcie zaskoczy

już wszystko gra, dzięki OXY :ok

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Spróbuj wyczyścic pamięc przeglądarki, restart i może się uda.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Dodam że jest po polsku :ok

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Niestety ale wygląda na to, że to nie jest promocja. Na MalwareTips jeden user pisze, że to strona docelowa po dokonaniu płatności i że jest dostępna już od dłuższego czasu. Chyba ma rację bo na górze pisze One last step(ostatni krok), a gdzie wcześniejsze? Tak więc usuwam link.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Elvis_JXL napisał:
Niestety ale wygląda na to, że to nie jest promocja. Na MalwareTips jeden user pisze, że to strona docelowa po dokonaniu płatności i że jest dostępna już od dłuższego czasu. Chyba ma rację bo na górze pisze One last step(ostatni krok), a gdzie wcześniejsze? Tak więc usuwam link.

Screeny z rejestracji zlikwidowane tak jak i program.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
@antbil007
Wygląda to na stronę która się wyświetla po dokonaniu płatności jakbyś kupował program. To, że jest oficjalna to się zgadza, ale według mnie to nie promo.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
Elvis_JXL napisał:
Wygląda to na stronę która się wyświetla po dokonaniu płatności jakbyś kupował program. To, że jest oficjalna to się zgadza, ale według mnie to nie promo.
dokładnie to nie żadna promocja tylko po prostu udostępnił jakiś "chiński pacjent" :bardzo zły link gdzie kluczyk można sobie wygenerować po zakupie oczywiście omijając zakup :pobity :nie wolno :nie :stop :pilot

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Elvis_JXL napisał:
@antbil007

OXYGEN THIEF napisał:
Elvis_JXL napisał:
dokładnie to nie żadna promocja tylko po prostu udostępnił jakiś "chiński pacjent" :bardzo zły link gdzie kluczyk można sobie wygenerować po zakupie oczywiście omijając zakup :pobity :nie wolno :nie :stop :pilot

Tylko pozazdrościć bystrości. Dzięki za info.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Tak jak pisałem wcześniej, okazało się, że to nie była promocja :( Licki są nieważne i zostaną zablokowane.
Oto odpowiedź twórcy programu do jednego z użytkowników forum MalwareTips:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry