Winrar do wygrania

ptr

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś też był jakiś przekręt z winrarem, po zgłoszeniu do supportu dawali wysoki rabat na zakup legalnego klucza. Teraz nic wam nie zaproponowali?

A

Anonymous

ptr napisał:
Kiedyś też był jakiś przekręt z winrarem, po zgłoszeniu do supportu dawali wysoki rabat na zakup legalnego klucza. Teraz nic wam nie zaproponowali?

Mi jak na razie nic, napisałem ładną wiadomość do supportu i zobaczymy co mi odpowiedzą.
Ale jak większość napisała ch*** im w du*** niech oszuści spie**** :fakolec
Ale ładny z nich przekręt jest.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29927
Miasto
Trololololo
Jeśli się nie mylę a pewnie tak jest :p to wcześniej zaoferowali lickę za 1 dolca czy euro i chyba dla użytkownika Szperacz.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No ToGor moje gratulacje - mam nadzieję że twoja będzie legalna :piwko

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
OXYGEN THIEF napisał:
Jeśli się nie mylę a pewnie tak jest :p to wcześniej zaoferowali lickę za 1 dolca czy euro i chyba dla użytkownika Szperacz.

Owszem tak było. W ramach rekompensaty zaproponowano mi zakup LEGALNEJ licencji za 1 Euro (oczywiście skorzystałem).
Jeżeli nie macie pewności co do legalności licki - ZAWSZE piszcie do supportu... oszczędzi Wam to wiele problemów.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No ten "gościu" ma tupet :ireful
pss —— 2012-02-21 00:35:34
Còn đây là câu trả lời :
It seem these Winrar license is not available in your country. But no problem, we'll contact you soon to resend new activation key.
Nie sądziłem, normalnie bezczelność :szef

A

Anonymous

pss napisał:
No ten "gościu" ma tupet :ireful
pss —— 2012-02-21 00:35:34
Còn đây là câu trả lời :
It seem these Winrar license is not available in your country. But no problem, we'll contact you soon to resend new activation key.
Nie sądziłem, normalnie bezczelność :szef

Jednym słowem oszuści, mi nawet support winrar nie odpisał i nawet nie zaproponował żadnej rekompensaty. :/
I kurcze lipa z tego całego konkursu wyszła jak sam s.......

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
sprytny sposob na wyludzanie danych kontaktowych a byc moze potem nimi handel. No coz interesy.

Do góry