wirtualizacja sprzętowa

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Zastanawia mnie czy używacie programów do wirtualizacji dysków typu Wondershare Time Freeze lub returnil ? Sam używam RSS lecz nie satysfakcjonuje mnie a Wondershara licki brak Dlatego zastanawiam się nad wdrożeniem wirtualizacji sprzętowej - chodzi mi o kartę GOLIATH HD PROTECTOR - zna ktoś ten sprzęt , jakieś doświadczenia ?

AVprogs

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Karty Goliath w dużym skrócie zabezpiecza dysk przed niekontrolowanymi zmianami. Świetnie się spisuje w różnych bibliotekach szkolnych czy kafejkach, gdzie "gównarzeria" próbuje swoich "hakerskich sił" bawiąc się różnymi prosiaczkami, trojanami czy innym syfem lub łażąc po stronach xxx sami wyłapują jakieś badziewie.
Przykład - stawiasz system i punkt "kontrolny" i spokojnie możesz puścić do kompa swojego młodszego kuzyna. Kuzyn odchodzi od kompa - Ty robisz restart i jest tak jak zostawiłeś.
Oczywiście funkcjonalność takiej karty jest o wiele większa..dużo by o tym pisać.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
jakie takie pojęcie o tych kartach mam lecz chciałbym poznać też opinie kogoś kto tego używa bo jest to produkt raczej bardzo niszowy w Polsce i niedoceniany

Do góry