Wise Care 365 - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
wisecare365-box.png

Wise Care 365 to zaawansowany pakiet narzędzi przeznaczony do ochrony prywatności użytkownika i optymalizacji systemu operacyjnego. Sprawdza ono cały komputer w poszukiwaniu różnych elementów, które wymagają optymalizacji lub sprawiają potencjalne problemy z bezpieczeństwem podczas korzystania z komputera.

c9e2522cae340e931c17895bfabf8607.jpg

Wise Care 365 czyści, defragmentuje i optymalizuje rejestr systemowy, a także całkowicie usuwa prywatne dane użytkownika, aby uniemożliwić ich późniejsze odzyskanie przez inne wyspecjalizowane narzędzia. Poza tym zwiększa stabilność i przyśpiesza uruchamianie systemu operacyjnego.

Znajdziemy w nim również specjalne moduły do oczyszczania dysku twardego z nieużywanych i niepotrzebnych plików oraz z wszelkich śladów aktywności użytkownika (historia przeglądanych witryn internetowych, ostatnio otwierane dokumenty itp.). Wise Care 365 defragmentuje wszystkie utworzone partycje systemowe i zarządza pamięcią operacyjną.

Oprócz tego program został wyposażony w niezwykle przydatne narzędzie do zarządzania i kontrolowania wszystkich aplikacji i usług uruchamianych wraz z systemem operacyjnym. Każdy niepotrzebny proces możemy w prosty sposób dezaktywować, dzięki temu przyśpieszymy uruchamianie całego komputera.

System operacyjny:
Windows XP / Vista / 2003 / 7 / 8

opis - dobreprogramy.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności firmy
linkback.gif
oficjalnego producenta Wise Care 365 mam do rozdania 10 sztuk licencji na wersje Pro - 1 rok aktualizacji - 1 year updates.

Zasady konkursu :

1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Wise Care 365.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 08.03.2015

Competition rules:

1. Write a meaningful comment why you want to win Wise Care 365.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 08.03.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez random.org
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Dane wymagane przez firme to imie i adres e-mail

Data required by the company that the user name and e-mail

strona produktu i sklepu - product page and shop

http://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html

A

Anonymous

Dzięki za super konkursiwo Szeryfie :piwko
Chciałbym wygrać Wise Care 365, bo nie ukrywam, że sam CCleaner to trochę za mało, kobyły pokroju TuneUp do mnie nie przemawiają a Glary wygląda jak zlepek kilku dziwnych aplikacji.
Do tego wersje dostępne w różnych rozdawajkach są pozbawione aktualizacji, dlatego grzechem byłoby przepuścić taką okazję ;)

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam obecnie advanced system care pro ale niedługo kończy mi się licka. Miałem okazję wypróbować starszą wersję wisecare z promocji (niestety bez możliwości aktualizacji) i jest to program na który chętnie bym się przesiadł bo wydaje mi się lepszy od obecnie używanego ASC Pro. Dlatego cieszyłbym się gdyby dopisało mi szczęście w tym konkursie....

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ja również chętnie dołączę do konkursu, oprogramowania nie znam lecz bardzo by mi się przydał solidny komercyjny program do optymalizacji i ochrony prywatności

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
W obecnej chwili korzystam z Glary Utilities tylko dlatego, że nie muszę się martwić o aktualizacje.
Chętnie wystartuję w konkursie, ponieważ miałem już do czynienia z Wise Care 365 i ogólnie byłem bardzo zadowolony z jego działania (oprócz aktualizacji ;) ). To taki "kombajn" do optymalizacji komputera. Program niczego u mnie nie zepsuł, a często korzystałem z naprawy błędów rejestru. Dodatkowo program pozwalał w bardzo prosty sposób na wyłączanie programów uruchamianych wraz z systemem.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki Szeryfie :ok
Od jakiegoś czasu to mój ulubiony program do optymalizacji. Lekki, szybki i prosty. Przyda się na kolejny rok ochrony...

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Dzięki za kolejny dobry konkurs :dziękuję . Korzystam akurat z wersji '' prezentowej'' . Kolejna aktualizacja tego programu to wersja Free. Jest do jeden z nielicznych programów do optymalizacji komputera, który pomaga, a nie szkodzi . Do tego lekki i łatwy w obsłudze . Dzięki niemu możemy wyłączyć niepotrzebne usługi biorąc pod uwagę podpowiedzi programu . Dzięki niemu usuniemy śmieci i wyczyścimy rejestr. Do tego możemy zoptymalizować system , wyczyścić historię przeglądania i zrobić wiele innych rzeczy . Proszę o zapisanie mnie do konkursu .Wszystkim życzę powodzenia.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać licencję na Wise Care 365 ponieważ wersje promocyjne nie pozwalają na aktualizacje w przeciwieństwie do "normalnej" wersji. Dzięki za konkurs.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Obecnie używam Glary Utilities 5 z promocji ale alternatywa jest zawsze potrzebna. Dobre recenzje innych użytkowników też robią swoje. Chętnie spróbuję szczęścia.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Moja obecna wersja Wise Care 365 straci możliwość aktualizacji za kilka miesięcy więc chętnie powalczę o licencję. Polubiłem ten program i chciałbym zostać przy nim ma dłużej.
Dzięki za konkurs :piwko

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Mam program.Wg mnie mieści się w pierwszej trójce programów do optymalizacji systemu. Niestety kończy się roczna licencja.
Dlatego biorę udział w Konkursie. :francuz

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
wpisy do konkursu tylko do 20 dziś po tym terminie odbędzie się losowanie

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam tego programu i jestem zadowolony.Korzystam z darmowych aktualizacji,które ukazują się naPZD.Chętnie skorzystam z tego jeżeli wygram.Dziękuję za konkurs i oczekuję na wyniki.

A

Anonymous

Witam.Wise care pro 365 to program znany i ceniony,w większośći wersja free znakomita większość internautów używa właśnie tej wersji,w wersji pro oferuje większą funkcjonalność min defregmentator dysku,rejestru oraz parę narzędzi.Miałem już skusić się na free,lecz skoro jest konkurs na rozbudowaną wersję skorzystam i jak się uda zastąpię nią Ccleaner,zgłaszam udział w konkursie, :D .

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12799
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Korzystam z magicznej instalki Wise i to już ze dwa lata nie było aktualizowane. Z chęcią wezmę udział w konkursie i zaktualizuję swoją leciwą wersję. Dzięki Szeryfie za konkurs i powodzenia pozostałym. :piwko

Do góry