Reżim Aleksandra Łukaszenki gromadzi samoloty i helikoptery tuż przy granicy z Polską
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Trochę marudzę, ale wolę już informacje o covidzie... Tam nie wyłączano na portalach możliwości komentowania. ............................. Brakuje mi RZETELNYCH informacji... Bez nalotu propagandy pro- czy anty-...
Tłumacz
Jakby ktoś nie zauważył, ostatnia sekunda i "Putlera"
O RZETELNE info trudno. Popatrz na sytuacje: Ukraina probuje (i wychodzi jej to calkiem zgrabnie) podbudowac morale. Z drugiej strony ruskonazisci sie probuja ogarnac POZA terenem swojego kraju. Nie jest to rzelelna informacja, ale wydaje mi sie ze zaspali. Mieli takie pranie mozgow wewnatrz rosji ze zupelnie nie przejmowali sie opinia "zewnetrzna". Probuja temat ogarnac teraz. W sposob, IMHO, typowy dla ruskich: porstacki.Trochę marudzę, ale wolę już informacje o covidzie... Brakuje mi RZETELNYCH informacji... Bez nalotu propagandy pro- czy anty-...
Kraza poltki ze Wladolf Putler ma polskie korzenie. Wiesc gminna niesie ze jest nieslubnym synem Dzierzynskiego i Lenina.Putler lub Vladolf Putler to neologizm powstały z połączenia nazwisk prezydenta Rosji Władimira Putina i niemieckiego dyktatora Adolfa Hitlera.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!