Wojna w Ukrainie

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Serce rosnie jak Ukriana walczy. Z globalnym ociepleniem.
Na Antarktydzie.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
a nawet intensywnie rozwija dzialania:
i o ile partnerzy zgodza sie ujawnic o jakie projekty (np. pasjonujacy temat zwiekszenia intensywnosci pocenia sie pingwinow wskutek globalnego zasolenia i spowodowane tym wieksze zasolenie wod okoloantarktycznych) - to ujawni:
I co trashnięty yntelygent odkrył takiego, tak strrrrrasznie bulwersującego i prześmiewczego, w czyjejś aktywności w międzynarodowych akcjach na polu naukowym? Nie samą wojną Ukraina żyje. Ale takie wpisy dają wiele do myślenia na temat stanu umysłu ich autora...

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
11.jpg

Beneaszku, nie waruj tak od rana na byle okazję. Sam sobie wystawiasz świadectwo "inteligencji" w takich sytuacjach, takimi ocenami. A mi to lotto :szydera w buty wsadź sobie te łapki, będziesz wyższy :szydera

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Bojowy oddzial zuli Kijowskich wygral wojne o placyk dla Suni. Sunia jak wiadomo musi sie miec gdzie wybiegac i nie musi byc na smyczy bo inaczej ruskie czolgi by byly... tam gdzie sa.
Ot, polskie terytorium podbite przez zapitego zula z wyniszcoznego wojna Lwowa.

Dobrze ze kaliny albo backo nasz bandera nie spiewal.

Zapomnialem dodac... jakby cos to pomoc Polski dla wysilku Ukrainy wzrosla o plecak, macbooka, drona, aparat sony i inne duperele.
Jakby nie kradli to ruskie czolgi bylyby w Rzymie.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Bojowy oddzial zuli Kijowskich wygral wojne o placyk dla Suni. Sunia jak wiadomo musi sie miec gdzie wybiegac i nie musi byc na smyczy bo inaczej ruskie czolgi by byly... tam gdzie sa.
Ot, polskie terytorium podbite przez zapitego zula z wyniszcoznego wojna Lwowa.

Dobrze ze kaliny albo backo nasz bandera nie spiewal.

Zapomnialem dodac... jakby cos to pomoc Polski dla wysilku Ukrainy wzrosla o plecak, macbooka, drona, aparat sony i inne duperele.
Jakby nie kradli to ruskie czolgi bylyby w Rzymie.
Pisałem już - nie wysilaj tak resztek szarych komórek, wspomagając się dodatkowo portalem dla skrajnie upośledzonych idiotów - wypokiem, buhahahaha. Bo się spocisz :szydera Zajmij się lepiej wnukiem, daj se spokój z tą Idiot Putinkapelle :szydera

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Tak tylko w nawiazaniu do wpisu uposledzonego kowala, chcialbym podkreslic ze nie zanegowal autentycznosci klipu na ktorym widac jego szwagra ktory przyjechal z Kijowa wychylic przyslowiowa walonke wody za kuznia.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
W okresie od marca do lipca Ukraincy zaje...li pomoc humaniterna na okolo 4 miliony dolkow. I to jest tylko ta ilosc ktorej braku sie doszukali na podstawie deklaracji celnych. O zawyzaniu cen, wirtualnych dostawach czy wyciekach na uslugi nie ma tam jeszcze mowy.

Zeby nie bylo ze jakis wypok, to zapraszam serdecznie: oficjalne dany Ministerstwa Obrony Ukrainy:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Tak tylko w nawiazaniu do wpisu uposledzonego kowala, chcialbym podkreslic ze nie zanegowal autentycznosci klipu na ktorym widac jego szwagra ktory przyjechal z Kijowa wychylic przyslowiowa walonke wody za kuznia.
Tak tylko chciałem podkreślić, że ktoś dawno chłopską piąchą po świńskim ryju nie dostał. Swędzi bydlaka? Mogę podrapać :szydera

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Tak tylko chcialem podkreslic ze NIE JESTEM podobny zadnego z ojcow kowala w zwiazku z czym nie jest mozliwe abym mial podobne do nich oblicze, ktore jakze obrazowo i stosujac jezyk ze swojego srodowiska opisal menel z kuzni.
Ponadto chcialbym zobaczyc jak to osobiszcze uposledzone za mlodu mlotem w potylice (ktorys z ojcow najwidoczniej staral sie wyeliminowac blad metoda "raz sierpem raz mlotem splodzona holote" ale chybil) spelnia swoja deklaracje.
Innymi slowy: Hapaj tam dzide bo najpierw bys musial wytrzezwiec prolu a potem mnie poszukac.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Ktoś dawno chłopską piąchą po świńskim ryju nie dostał. Swędzi bydlaka? Mogę podrapać :szydera Nie takich "kozaków" znajdowali...

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Sam się co chwila kopiesz we własne jajo, swoją "wybitną" yntelygencją :szydera

Do góry