Zapewne chodzi o to że artykuł jest płatny a @bene nie chce płacić.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zapewne chodzi o to że artykuł jest płatny a @bene nie chce płacić.
Looks like you are using a free or cheap VPN.Dla mnie temat zamknięty
No nie jestem tak bogaty jak Ukraińcy .....Looks like you are using a free or cheap VPN.
Try visiting washingtonpost site without vpn.No nie jestem tak bogaty jak Ukraińcy .....
@bene , użytkownik @raddy nie założył na forum konta żeby rozsiewać propagandę. Od dawna jest na forum i dodaje promocje na gry więc nie rozumiem po co się kłócicie.@OXYGEN THIEF .. dzięki za link.
Dla mnie temat zamknięty. Nie ma się co kopać z koniem.
Looks like there is a registration date...Od dawna jest na forum
“Kiedy słyszę, że rodziny mogą dostawać zgody na ekshumacje, to absolutnie nie spełnia to naszych oczekiwań. To ma być relacja państwo-państwo z zaangażowaniem instytucji państwowych po obu stronach. Ekshumacje odbywają się na zasadzie bilateralnej między państwami. Nie zgodzimy się na sytuację, w której to rodziny będą dochodzić ekshumacji swoich bliskich, bo część rodzin jest, a części już nie ma, bo wymordowano wszystkich. Upamiętnienie należy się zaś każdemu” – podkreślił polityk.
Wskazał jednocześnie, że Ukraina wyraziła np. zgodę na ekshumację 74 żołnierzy Wehrmachtu w ostatnim czasie, już podczas trwającej wojny z Rosją. "Zgadzają się na ekshumację niemieckich żołnierzy, którzy po 1941 roku ginęli na obszarze ówczesnego Związku Sowieckiego, a nie zgadzają się na ekshumacje polskich ofiar
Tu nie ma mowy czy się kogoś lubi, czy też nie. Nie zastanawia Cię, dlaczego tak się bronią przed ekshumacją i jednym pozwalają a drugim nie?.Można Ukraińców jako ludzi nie lubić, przymusu nie ma - ale jednego odmówić nie można. Walczą z bandycką agresją, przeciw bandyckiej napaści, za wolność Europy.
Nadal żadnych wniosków, refleksji. Nazwać takie "rozumowanie" płytkim, prostackim, prymitywnym, infantylnym, naiwnym, dziecinnym - to nic nie powiedzieć. To kierowanie się popędami, emocjami, a nie rozumem.Tu nie ma mowy czy się kogoś lubi, czy też nie. Nie zastanawia Cię, dlaczego tak się bronią przed ekshumacją i jednym pozwalają a drugim nie?.
Co do wolności. Najpierw niech obronią własną. Narracja, że bronią europy jest tylko na ich własne potrzeby.
Tak? Przeczytaj - powoli, nawet ze 3 razy, ze zrozumieniem (jeśli potrafisz) - poprzednie posty: 4194, 4195. Bez wymądrzania, prosto, do rzeczy, na temat. Jak krowie na rowie.ty się kuźwa kierujesz rozumem ..!!!! Nic konkretnego w temacie tylko ocena drugiej osoby.
W taki sposób wymądrzać się każdy głupi potrafi, no tak.. przecież wspominałeś min. o prymitywie.