Wojna w Ukrainie

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6100
Miasto
To tu to tam....
ja tam nie wiem czy sie zgodza zestrzeliwac te ukrainskie rakiety, czy beda krecic "jak rozpetalem III wojne swiatowa" z Sikorskim ale...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6100
Miasto
To tu to tam....
"Rozgoryczenie w Kijowie wobec państw Zachodu rośnie"

To przeciez typowe. I nie, to nie Zelek, to WSZYSCY Ukraincy. Im sie nalezy, im dej.
Przyklad? A prose bardzo: debil ktory przebieral sie w galeriach handlowych za gnoma (pewnie mentalnie na tym poziomie jest), wyglosil byl uprzejmie komentarz oceniajacy swoich Gospodarzy (bo wpierdala zupke bedac na terenie EU):

Jedno tylko w tej wypowiedzi jest zastanawiajace: twierdzi ze bylby przeszczesliwy gdyby zyl w rosyjskojezycznym kraju.
Nie wiem jak sluzby Estonii (gdzie z tego co mi sie obilo o uszy pojechal z Polski) ale ja osobiscie bym mu ufundowal bilet do Muchosranska.

I wszystkim mu podobnym "drogim gosciom zza Buga".

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4400
rUoyKY71wFpDQ2bxipYCa4SU217aAMZ3.jpg

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6100
Miasto
To tu to tam....
debil ktory przebieral sie w galeriach handlowych za gnoma (pewnie mentalnie na tym poziomie jest), wyglosil byl uprzejmie komentarz oceniajacy swoich Gospodarzy (bo wpierdala zupke bedac na terenie EU):

Wlasnie wraca. W Wawie obecnie. Az by sie chcialo zeby jakos gostka spotkac i zapytac o ta milosc do Rosji i nienawisc do Europy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry