Wojna w Ukrainie

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6166
Miasto
To tu to tam....
  • Lubię to
Reactions: MLJ

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
42486
Miasto
Gdzieś w Polsce
troche im zajelo, nie?
Lepiej późno niż później ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28495
Miasto
Trololololo
Ukraina niebawem otrzyma 50 miliardów dolarów pożyczek. Taką decyzję podjęli przywódcy G7. Liderzy Włoch, Francji, Niemiec, Wielkiej Brytanii, Kanady, USA, Japonii oraz UE potwierdzili zamiar dalszego "wspierania walki narodu ukraińskiego o wolność". Ponadto przywódcy potępili współpracę militarną Rosji z Koreą Północną oraz zapowiedzieli współpracę z nowym syryjskim rządem.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6166
Miasto
To tu to tam....
moralnosc, etos, wdziecznosc, przyjazn albo: jak dywersanci Bandery doprowadzili naiwne polskie malzenstwo do ruiny nie zawracajac sobie doopy tym zeby np. znalezc prace i pomoc oplacac za siebie swiadczenia przez prawie poltora roku.
wolyn 1943 - morderstwo fizyczne
Polska 2024 - morderstwo finansowe

co gorsza, zbankrutowani Polacy nie uwazaja za winnych obibokow i wyludzaczy a Polske:
"— Dam przykład. Samotna matka z dwójką dzieci, która bierze 800 plus, powinna mi ponad 2 tysiące miesięcznie z góry zapłacić. Więc ja się pytam pana wojewodę lubelskiego jak mam od takiej matki wziąć pieniądze i skąd ona ma je mieć? — denerwuje się Robert Mazurek. — A jak mi nie zapłaci, nie może złożyć wniosku o zwolnienie z opłat. I blednę, koło się zamyka."
skad ona ma je wziac? Z PRACY, kuwa, z PRACY, debilu. Przez ponad rok mozna bylo cos ogarnac.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28495
Miasto
Trololololo
Żołnierze z Korei Północnej, którzy walczą w obwodzie kurskim w Rosji, nie radzą sobie najlepiej. Ukraiński wywiad donosi, że wojownicy Kim Dzong Una – w wyniku pomyłki – otworzyli ogień do rosyjskiej jednostki Achmat. Zginęło ośmiu czeczeńskich kadyrowców.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28495
Miasto
Trololololo

• Lubię to
Reactions: MLJ

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6166
Miasto
To tu to tam....
Wiozl pomoc humanitrana i gotowke aby wspomoc ZSU. Przez dzialanie royjskich szpiegow - pomoc niestety nie dotarla na Ukraine a i bohater ma klopoty.
Niezmiernie sie dziwie jak rozlegle wplywy w agencjach rzadowych w Europie maja ruskie: zamiast wypuscic, podziekowac i dac flaszke na droge - ruskie szpiony w polskich mundurach zamkneli bohatera (((

Do góry