Wojna w Ukrainie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
Niepublikowane wcześniej przemówienie Putina do narodu.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45695
Miasto
Gdzieś w Polsce
To tylko krótko, bo ze względu na cenzurę tutaj, gdzie sami administratorzy wrzucając kłamliwe treści wychodzące z czeluści opozycyjnej propagandy jednocześnie uniemożliwiają merytoryczną polemikę z tą propagandą. Jakie to symptomatyczne dla pewnych środowisk.
Także odpowiadam tobie i tym co tu cenzurują zdaniem jakim zwrócili się obrońcy Wyspy Węży do ruskiego statku.... (każdy wie jak to brzmiało)
@pstrykoff, powiem ci tak, przy takiej wypowiedzi Giertycha, w tym okresie każdy polityk założyłby sprawę sądową o zniesławienie. W przeciwieństwie do tragicznego wyjazdu do Kijowa, to polityczne złoto uwalić teraz Romana. No ale, nie idą w to, czemu? Bo pegasus nie dał im całej wiedzy na temat materiałów, które ma?

Jeżeli jest to kłamliwe napisz do Romana, przekaż mu swoją wiedzę, jak było naprawdę i wstaw nam tu jego przeprosiny i skruchę, ok?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
comment_1647764858vdeCEJcEgXdGZZV1FIFutR,w400.jpg

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45695
Miasto
Gdzieś w Polsce
A ja ci powiem tak. Nie będę dyskutował w miejscu gdzie panuje cenzura. Jedni mogą klecić propagandowe i łgarskie paszkwile, a inni nawet nie mogą się do tego odnieść, gdyż patrzą na sprawę z drugiej strony. To, co o tym chuliganie "Koniu" (który już w 2014 po ujawnieniu przez hakerów Ukraińskich widnieje na liście wpływów rosyjskich w Europie obok M. Piskorskiego, chodzi oczywiście o tzw. listę Dugina, i "ojcu założycielu środowisk neofaszystowskich", jak swego czasu mówiono o nim w TVN i nie tylko) myślę, już napisałem w jednym z dwóch postów, które zostały usunięte.
Ten człek przecież się ukrywa i jest ścigany, i ma już tyle zarzutów w tym - o ile się nie mylę - kryminalnych, że jeden zarzut w te czy w tamte przy takiej ilości łgarstw tego machloja nie robią różnicy.
A co do wyjazdu do Kijowa, to jest to tylko i wyłącznie wasza totalniacka narracja, bo i świat i sama Ukraina doceniła ten gest z całą mocą podziękowała. Jeszcze bodaj wczoraj prezydent Zelenski i premier Ukrainy zachęcali do podobnego gestu kanclerza Niemiec i prezydenta Francji. Lecz wy to na szczęście nie świat.
widzę, że masz jedno, bardzo kierunkowe, źródło swojej wiedzy. Już pisałem, z tą wiedzą idź do tego Konia i wygarnij mu całą swoją prawdę...

Roman Giertych - były wicepremier, z dostępem do tajnych informacji, mecenas, duża i znana kancelaria, milioner, wiedza, stały dostęp do kręgów politycznych, etc?
pstrykoff - ?

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Roman Giertych - były wicepremier, z dostępem do tajnych informacji, mecenas, duża i znana kancelaria, milioner, wiedza, stały dostęp do kręgów politycznych, etc?
pstrykoff - ?
... To, co o tym chuliganie "Koniu" (który już w 2014 po ujawnieniu przez hakerów Ukraińskich widnieje na liście wpływów rosyjskich w Europie obok M. Piskorskiego, chodzi oczywiście o tzw. listę Dugina, i "ojcu założycielu środowisk neofaszystowskich", jak swego czasu mówiono o nim w TVN i nie tylko) myślę, już napisałem w jednym z dwóch postów, które zostały usunięte.
Ten człek przecież się ukrywa i jest ścigany, i ma już tyle zarzutów w tym - o ile się nie mylę - kryminalnych, że jeden zarzut w te czy w tamte przy takiej ilości łgarstw tego machloja nie robią różnicy.
...
Inne spojrzenie na przytaczaną tu listę Dugina
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tego typu fake news narusza art. 212 kodeksu karnego. Rozpowszechnianie kłamstwa, którego autorem jest w dodatku anonim, jest banalne do obnażenia. Organizacje, media czy pojedyncze osoby powołujące się na tego fake newsa w przestrzeni publicznej w celu pomówienia ..., mogą być przygotowane na wypłaty wysokiego odszkodowania.
4 cytaty... warto się zastanowić, ale można też iść na rympał w domniemanej bezkarności...
gdyby "koń umiał czytać i obsługiwać komputer" :hehe , to pewnie zaglądnąłby na forum... a wtedy... ... ...

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
4 cytaty... warto się zastanowić, ale można też iść na rympał w domniemanej bezkarności...
gdyby "koń umiał czytać i obsługiwać komputer" :hehe , to pewnie zaglądnąłby na forum... a wtedy... ... ...
Dodam 5 cytat:
Panowie Kowalski i Matecki! D. Tusk, jak go nazywacie w waszych ścierwo-mediach współpracownikiem Putina ze wzgardą milczy. Ja natomiast mam inną strategię i pozywam. W sprawie rzekomej listy Duginina to już w 2014 jedno wasze ścierwo-medio pozwałem i przepraszali. Szykujcie się.

źródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Panowie dajcie spokój zawalaniem tego tematu treściami nie na temat. Jedna osoba robi zamieszanie i to wystarczy.

Bądź konsekwentny bo póki co sam sobie zaprzeczasz.
Pojęcie-słowo "dyskusja" odnosi się do okoliczności, kiedy to można w pełni korzystać ze swojego zasobu argumentacyjnego w wymianie poglądów. A nie lakonicznych odczepek.

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Ooo... widzę, że neogiertychowska machina cenzury poszła w ruch. Prawie wszystkie odpowiedzi skasowane. Jakie to tutaj symptomatyczne.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Pojęcie-słowo "dyskusja" odnosi się do okoliczności, kiedy to można w pełni korzystać ze swojego zasobu argumentacyjnego w wymianie poglądów. A nie lakonicznych odczepek.

nie ma wymiany poglądów...
pstryk i moje 2 posty zostały usunięte, czyli off...

...To już nawet nie ukrywacie posługiwania się propagandą Kremla. Maski opadły. Zaraz może wrzucisz tekst Putina o brzydkim Kaczyńskim, ha, ha... Macie autorytety.

a przekazałem tam wiedzę/linki do artykułu w NYT o Kaczyńskim... ale pewnie to nie są twoje autorytety, a na dodatek pewne kwestie mogły by się nie spodobać...

Ooo... widzę, że neogiertychowska machina cenzury poszła w ruch. Prawie wszystkie odpowiedzi skasowane. Jakie to tutaj symptomatyczne.

jak wspomniałem powyżej, nie tylko twoje...

Ostatnia edycja:
Do góry