Uleglem pokusie i obejrzalem sobie "druga strone".
Wiec tak: Ukraina praktycznie juz tuz przed atakiem ruskich opracowala bron chemiczna, biologiczna i nuklearna, szykujac je do uzycia przeciwko rosji i bialorusi. Co wiecej zdolala juz wyszkolic jastrzebie zeby przenosily nietopyrki z zarazkami.
A wszystko to ogarneli bedac nazistoskimi narkomanami na haju.
Powiem tak: ja na miejscu putaina bym sie bal ze moja agresja odetnie ich od dealera, przetrzezwieja i dopiero zaczna wyczyniac
Wojna i milosc...
Wolny przeklad ze sluchu: zakochalem sie w niej od pierwszego wejrzenia, nie sadzilem ze na Ukrainie znajde swoja druga polowke. Naucze ja gotowac czeczenska kuchnie i bedziemy ze soba szczesliwi.
Ot, wojna chadza dziwnymi drogami...
EDIT: Czeczency czekaja kiedy bedzie cieplej i bedzie mozna spotkac kozy... a jeszcze leca syryjscy najemnicy...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.