Wojna w Ukrainie

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Te fryce sprzedawały broń Rosji, a później tłumaczyły swą blokadę dostaw broni na Ukrainę tym, że nie dostarczają broni służącej do zabijania i w miejsca konfliktów. A było to po napaści Rosji na Czeczenię, Gruzję i Ukrainę (Krym).

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mój dziadek zawsze mawiał że Niemcy i ruscy są siebie warci.

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Swoją drogą to zbyt podobne, ażeby spać spokojnie. To niesamowite jak teksty i tezy Romana G. korelują z tekstami samych putinowców jak wyżej, czyli Miedwiediewa. :szok
A tu:
Ironia na wypociny Konia.
Tajny plan Tuska wobec Rosji. Giertych i Ławrow w szponach historiozofii:

S

spamtrash

O. wlasnie wlasnie: to zbyt podobne zeby spac spokojnie:

- wlasnie dla mnie to za bardzo podobne.

Ukrainie moga sie skonczyc zasoby. Zelenski gdzies kiedys niedawno powiedzial ze to co dostaja w tydzien - zuzywaja w jeden dzien.
Pamietajmy ze ruskie nigdy nie wygrali wojny w sposob... nie wiem, mistrzowski? ZAWSZE wygrywali ponoszac kosmiczne straty i po prostu przywalajac przeciwnika masa (swoich zreszta) trupow.
Z drugiej strony: jesli Ukraina padnie to putain pojdzie dalej.

PS: odnosnie wpisow miedwiediewa: ktos, cos? Ja moge naprawde DUZO dac za info: CO on cpie?

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2130

Rosyjski atak zniszczył sklep Leroy Merlin. "Pierwsza firma, która sfinansowała zabijanie własnych pracowników"​

S

spamtrash

Tak sobie tu siedze i mysle ze... komsomolska prawda ma co najmniej o jednego redaktora mniej....

Co mnie sklania do tych rozmyslan?
to:

i oczywiscie wersja poprawiona:

Dla tych ktorzy maja problem ze znalezieniem "5 roznic" to z artykulu wycieto:
"По предварительным подсчетам ГШ ВСУ, с начала специальной военной операции на Украине по 20 марта ВС РФ потеряли 96 самолетов, 118 вертолетов и 14,7 тысячи военных.
Минобороны РФ опровергает информацию украинского Генштаба о якобы маштабных потерях ВС РФ на Украине. По данным Минобороны РФ, в ходе спецоперации на Украине ВС РФ потеряли убитыми 9861 человека, ранения получили 16153 человека.
Ранее сообщалось, что в ходе спецоперации на Украине погиб капитан 1 ранга замкомандующего Черноморским флотом Андрей Палий."

Innymi slowy, zeby uzyc cytatu a'la Urban:
nieprawda jest co mowia Ukraincy, bo wcale nie zginelo 14,7 tysiaca rosjan. Zginelo jedynie 9861 soldatow a dalsze ponad 16 tysi odnioslo rany, hura.

tak by rzec: pizdec, no nie polnostiu

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Jakiś patałach bez wyobraźni zrobił zdjęcie ukraińskich wyrzutni i umieścił na stronie. Ruscy po nitce do... centrum handlowego... i pierdu...
No kurna! Żeby w takim miejscu i czasie mieć parcie na ciekawe interesujące, ekscytujące fotki na swym koncie społecznościowym?! Cholera człowieka bierze.

Do góry