Bielgorod troszke mnie zaczyna jednak martwic... rozdupcyli paliwowa baze ruskich przy granicy z Ukraina.
Fajnie, nie? No sam nie wiem... z nagrania ktore pojawilo sie w sieci:
wynika ze w incydent zamieszane byly smiglowce KA-52. Ich operaotrem jest poki co wylacznie rosja (w okolicy, maja je tez Egipt i Chiny.
Tyle ze (stare oczy mam wiec moze ktos przejrzy na wiekszym niz mam obecnie ekranie) mi sie wydaje ze tam jest 1 wirnik a nie 2?
Eskalacja poprzez atak na terytorium rosyjskiej pederacji pod falszywa flaga?
Zastanawia zwlaszcza brak rannych i zabitych wg oswiadczenia rosnieftu... jak znam rosje to tego typu baza w okresie NIE wojennym jest pilnowana przez kilku lesnych dziadkow z AK47/74
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.