Wojna w Ukrainie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
Reportaż BBC: rosyjski 331. gwardyjski pułk spadochroniarzy jest uważany za "najlepszych z najlepszych", ale BBC prześledziło straty jednostki w bitwach na Ukrainie. Dowódca, szef sztabu i liczni oficerowi zginęli. Pułk służył na Bałkanach, w czeczenii, i w inwazji rosji na Donbas w 2014.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Taaaaa... wiecie. Wczoraj wybuchy w Bielogorodzie, rano wybuchy w Bielogorodzie, w poludnie sie cos pali....

rosja oskarza Ukraine. Ja nie to zebym sie wtracal, ale wiecie: noc idzie a zapalki mnie sie koncza. Ktos, cos? :szydera

S

spamtrash

Tak sobie siedze (bez zapalek, sknerusy jedne) i mysle:
1. Produkty niektorych firm z USA maja zakaz eksportu do rosji (posredniego lub bezposredniego);
2. Oczywiscie sa firmy z np. Tajwanu ktore sobie radosnie sprzedaja produkty w pederacji rosyjskiej;
3. Co by nie mowic, jestem Polakiem i niesamowita radosc sprawia mi rozpoczecie korespondencji od: "Wysoka Obdukcjo, somsiad ma passata a ne robi i butelki tlucze a nie zbiera, winc skund ony ma piniendze?"

Teraz tak...:jaranko
Siedze se tutaj (bez zapalek) i pisze w starlinka:
Szanowna FTC,
czy moglabys mi wyjasnic jak to jest mozliwe: produkt z grupy (1), jak na ten przyklad: procesory Intel czy AMD sa nieodzownym komponentem produktu z grupy (2), np. ASUS, MSI, Acer. Czy mozecie mi Szanowna Obstrukcjo wyjasnic czy jest to zgodne z Waszymi ograniczeniami, czy jest to przelamanie blokady w stylu starego, rusliego lodolamacza atomowego typu "lenin"?
Z ciekawosci pytam, kolega ma firme i chcielibym sprzedawac do rosji choinki. Kazdy wie ze cechanieodzowna choinki jest awionika oraz zestaw czesci zapasowych do Boeinga 737 na trzy lata wiec nie robie listy bo kazdy wie.
(powyzsze to swobodne tlumaczenie).
Emila oraz (i tu Wam oczy wyjda) FAXA wyslalem... ze sluzbowego konta, niech mnie zwolnia (foch).

Troszke w aspekcie tej wojny mam dosc firm ktore zachowuja sie jak Bayer w czasie II WSW: nom, produkowalim, panie, Cyklon, ale ni wafla nie wiedzielim ze te zle nazisty (W skali niemiec sztuk dwoch: adolf i hitler) mordowali zydow. My, reszta niemcow bylim niewinne, a te zdjecia z wiecy, marszy, parad z pochodniami to panie ten Zyd, Spielberg zmontowal.

Czy JA cos zmienie? smiem watpic. Czy ktos sie na mnie wqwi i wobec braku oficjalnych metod typu nowiczok cos bedzie musial zrobic? Moze. Jakby co, za dwa lata jak ktos sie do Was zwroci: kerowniku dej na kapsla, to moge byc ja. Ale za to moge sie ogolic w lustrze bez plucia

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4456
Miasto
Polska

ta krytyka jest "nieco" spóźniona... nie zmyje niesmaku jaki pozostał po scenie obściskiwania się tych dwóch panów...

Do góry