Dwa rozne filmy z frontu... podoba sytuacja... radykalnie rozne zakonczenia....
Nie oceniam, aczkolwiek uwazam ze zakonczenie numer 2 (ide sie poddac pod kulami swoich) ma jakby wieksze szanse...
Film 1:
EDIT: zapomnialem ze to jest taki jakby prywatny kanal....
ponizszy film sie skasuje za 24 godziny:
Rosja goni Zachod.
Znacie ten dowcip z XIX wieku z Anglii:
wnuk, patrzac na skore lwa przed kominkiem:
- Dziadku, skad jest ta skora? Jak upolowales tego wielkiego lwa nie uszkadzajac skory?
- widzisz wnusiu... podrozowalem po Afryce, i w Kenii, przygotowywalem sobie herbatke. Obrocilem sie po sasetkie i zobaczylem czajacego sie na mnie w odleglosci 5m lwa... cofam sie... lew na mnie.. cofam sie... lew na mnie... zginalbym niechybnie, alem sie poslizgnal i lew, kiedy skoczyl - nadzial sie na patyk od rozna na ktorym wisial czajnik od herbaty... w ten sposob lew nadzial sie na patyk paszcza i skora jest nieruszona
- dziadku... ja to bym sie zesral ze strachu...
- wnusiu.. a jak myslisz: na czym sie poslizgnalem?
Takoz obecnie ruskie stwierdzili ze ukraina zaczela kontrofensywe i trzeba zaczac ewakuacje Wladywostoku:
PS: tak przy okazji: czy nie uwazacie tego za calkowicie przypadkowy zbieg okolicznosci: w tym samym dniu, kiedy UK oznajmilo ze przekazalo Ukrainie odpalane z samolotow rakiety o zasiegu 550km, Polska zonajmila ze zakonczyla przekazywanie (zdolnych per se z definicji, jako NATOwskie przystosowanie) 14 MiGow 29? Ja osobiscie uwazam ze zbieznosc wydarzen jest calkowicie przypadkowa...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.