Wojna w Ukrainie

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4254
Obsesyjno paranoiczne pomieszanie z poplątaniem, krótko: bełkot. "Uczony" bełkot. A co ma SS Galizien wspólnego z Powstaniem Warszawskim?

EDIT: dla głupio mundrych, obsesyjno paranoicznych "uczonych":
kompletne pomieszanie czasu, miejsc, faktów, zjawisk, osób, naciągane jak kundun na głowę. Jak to w Wikipedii - z uwzględnieniem faktu, że jest tworzona przez samych użytkowników, bez żadnej odpowiedzialności za publikowane treści. Albo jak u barana w torbach.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6196
Miasto
To tu to tam....
Pociagnijmy temat...
Cytaty znanych ludzi:
"Widzimy oczywiście nasilanie się tendencji nacjonalistycznych w innych państwach, także w Rosji, ale o tym mówi się w Polsce codziennie, a w sprawie Ukrainy panuje milczenie. Nie możemy milczeć, dlatego że widzimy kolejne akty, które gloryfikują siły polityczne i ludzi, którzy zapisali się jak najgorzej w naszej polskiej historii. Niedawno uczczono śmierć Romana Szuchewycza, dowódcy Ukraińskiej Powstańczej Armii, tego, który wydał rozkaz wymordowania ponad 100 tys. Polaków na Wołyniu. Wcześniej uczczono pamięć Petra Diaczenki, dowódcy ukraińskich oddziałów walczących w powstaniu warszawskim, ale nie po stronie powstańców warszawskich, tylko zabijających ich, tu niedaleko, na Czerniakowie. "
- Leszek Miller, 23-04-2015, Sejm RP.
Zrodlo:

Dziekuje za uwage, a teraz podajcie mi popcorn bo chce zobaczyc TA argumentacje ze komuchy klamia.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
I co z tego wynika, poza tym, że ramię w ramię z Niemcami "walczyli" kolaboranci, zdrajcy?? Dokładnie nic. W Norwegii był Quisling, W Anglii Mosley, w Holandii Ochotniczy Legion Holenderski, We Francji kolaboranci z Vichy i Petain, mieliśmy i my Goralenvolk z Krzeptowskim. Czy z tego wynika, że Norwegia, Anglia, Holandia, Francja, Polska - walczyła po stronie Hitlera? Doucz się najpierw, chłopcze.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Pociagnijmy temat...
Cytaty znanych ludzi:
"Widzimy oczywiście nasilanie się tendencji nacjonalistycznych w innych państwach, także w Rosji, ale o tym mówi się w Polsce codziennie, a w sprawie Ukrainy panuje milczenie. Nie możemy milczeć, dlatego że widzimy kolejne akty, które gloryfikują siły polityczne i ludzi, którzy zapisali się jak najgorzej w naszej polskiej historii. Niedawno uczczono śmierć Romana Szuchewycza, dowódcy Ukraińskiej Powstańczej Armii, tego, który wydał rozkaz wymordowania ponad 100 tys. Polaków na Wołyniu. Wcześniej uczczono pamięć Petra Diaczenki, dowódcy ukraińskich oddziałów walczących w powstaniu warszawskim, ale nie po stronie powstańców warszawskich, tylko zabijających ich, tu niedaleko, na Czerniakowie. "
- Leszek Miller, 23-04-2015, Sejm RP.
Zrodlo:

Dziekuje za uwage, a teraz podajcie mi popcorn bo chce zobaczyc TA argumentacje ze komuchy klamia.
Dla głupio mundrych, obsesyjno paranoicznych "uczonych":
kompletne, bezsensowne pomieszanie czasu, miejsc, faktów, zjawisk, zdarzeń, osób, luźnych skojarzeń, wyobrażeń, fantasmagorii, iluzji i wniosków z palucha, naciąganych jak kundun na głowę. Miszmasz jak u barana w torbach.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6196
Miasto
To tu to tam....
O odniesieniu do postu kogos kogo nie widze, to musze powiedziec ze urzekla mnie jakosc zrodel do ktorych (jak zawsze zreszta) odnisl sie moj adwersarz. Ale oczywiscie, Miller sie myli, Wiki sie myli (
), a HapajDzide ma racje bo tak mu powiedzial tajemniczy kochanek ktory nawiedza go kazdego ranka by wyprobowac elastycznosc miechow w starej kuzni.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
O odniesieniu do postu kogos kogo nie widze, to musze powiedziec ze urzekla mnie jakosc zrodel do ktorych (jak zawsze zreszta) odnisl sie moj adwersarz. Ale oczywiscie, Miller sie myli, Wiki sie myli (
), a HapajDzide ma racje bo tak mu powiedzial tajemniczy kochanek ktory nawiedza go kazdego ranka by wyprobowac elastycznosc miechow w starej kuzni.
Wątków, wycieczek osobistych - ponieważ jestem dżentelmenem i nie biję poniżej pasa - komentować nie będę. A na temat Idioto(Wiki)pedii powiem tak. Jest tak samo wiarygodnym, rzetelnym i pewnym źródłem informacji, wiedzy, jak Proroctwa Królowej Saby, w których zaczytywała się moja babcia, a potem mama.

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29862
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29862
Miasto
Trololololo

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5192
vge2eo1IE2ztc2RSzAskxBMvHvqzzZyj.jpg

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6196
Miasto
To tu to tam....
To wbrew pozorom wcale nie jest takie niewyobrazalne...
Wezmy na tapete taki scenariusz... ZSU niszcza jeden lub wiele z radarow pozahoryzontalnych typu Woronez. Ruscy traca mozliwosc rozpoznania co i skad leci w kierunku ich terytorium: czy to dron czy jakis Trident i czy ma na azymucie transformator w Muchosransku Dolnym czy Kreml w Moskwie i wali czyms prewencyjnym poki ma jeszcze centra dowodzenia.
No wiem, wiem, zupelna bzdura, to kazdy wie ze jak kacapy straca wczesne ostrzeganie to maga odpalic kartofla w odpowiedzi na "beleco".
A nie, czekaj, co oni tam zniszczyli 24 maja? xD

Do góry