Wondershare Video Converter Pro za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30934
Miasto
Trololololo
Wondershare Video Converter Pro to bardzo rozbudowane narzędzie przeznaczone do konwertowania plików audio i wideo pomiędzy wieloma różnymi formatami. Program potrafi zadowolić wymagających użytkowników. Konwertuje formaty MP4, MOV, 3GP, AVI, WMV, RM, MPEG-1, MPEG-2, FLV i ASF. Formaty audio M4A, WMA, WAV, MP3, AAC, AC3 i wiele innych .

Wondershare Video Converter Pro wspiera formaty urządzeń mobilnych, umożliwia edycję plików, w pełni obsługuje technologię NVIDIA CUDATM oraz pozwala wyciągnąć ścieżkę dźwiękową z plików wideo i zapisać ją do formatów M4A, WMA, WAV, MP3, AAC.

Interfejs programu jest w języku Angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/158933

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Wondershare Video Converter Pro Version: 6.5.1
F1E0LeW.png

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

genes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Z podanej strony ściągnąłem i zainstalowałem, ale brak kodu rejestracyjnego. Nic nie piszą o kodzie na stronie Wondershare. Może ta wersja darmowa jest już nieaktualna? Czy ktoś próbował ....

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
genes napisał:
Z podanej strony ściągnąłem i zainstalowałem, ale brak kodu rejestracyjnego. Nic nie piszą o kodzie na stronie Wondershare. Może ta wersja darmowa jest już nieaktualna? Czy ktoś próbował ....
Promocja jest aktualna. Aby odblokować pole "E-mail" musisz polecić promocję na LinkedIn, Facebook lub Twitter. Licencja przychodzi błyskawicznie.
Jeśli nie masz konta to jutro rusza promocja na Glarysoft

genes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Niestety nie mam konta. Dzięki za informacje, poczekam do jutra.

qriozum

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dodać należy że e-mail do rejestracji musi być zgodny z tym który mamy na koncie "na którym" udostępniasz info.
czyli jeżeli wybierasz publikację na fejsbuku - to musisz podać adres e-mail z tego facebooka.

A

Anonymous

Serial w paczce promocyjnej jest tylko dla jednego użytkownika. Kto użył go pierwszy, zarejestrował program. Pozostali otrzymają właściwy serial pisząc pod następujący adres: LillianBen@wondershare.com :dziwak

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Działa komuś klucz uzyskany z tej strony:
longinus napisał:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mi niby rejestruje się (tzn. wyskakuje komunikat Registration successful) ale po chwili wyskakuje coś takiego

uM6LfUG.jpg

Próbowałem też przez włoskie proxy i dalej to samo..

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Fanatyk napisał:
Działa komuś klucz uzyskany z tej strony.
Mi niby rejestruje się (tzn. wyskakuje komunikat Registration successful) ale po chwili wyskakuje coś takiego

uM6LfUG.jpg

Próbowałem też przez włoskie proxy i dalej to samo..
Da się zarejestrować nawet najnowszą wersję 6.7.0. Problem nie występuje w wersji portable. Musiałbyś sobie takową zrobić, np. przy użyciu darmowego Cameyo. :eek:o

Do góry