Wondershare Video Converter Ultimate za darmo

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dzieki za info , dzieki Wondershare . Od dawna uzywam wersji pro a tutaj taka niespodzianka .

A

Anonymous

Na maila dostaniemy dane rejestracyjne oraz plik instalacyjny online. Pełny instalator - video-converter-ultimate_full495.exe - jest kopiowany w systemie Windows 8/64 do następującego miejsca:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Nie wiem dlaczego, ale po otrzymaniu klucza nie mogę zainstalować tego progsa:( Cały czas wyskakuje mi komunikat, ze mam błędne połączenie z netem. A to jest jedno z szybszych połączeń. Ma ktoś może na "zbyciu" samą instalkę do w/w wersji?

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Czy ktoś próbował to pobrać (oprócz mnie i "ard-a") i aktywować???

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
U mnie to samo nie można pobrać instalatora, podczas pobierania wersji pro nie ma tego problemu. Może wstawi ktoś instalator wersji Ultimate

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
U mnie instalka tego programu była w folderze, w którym powyżej podał giveawayday. Nie musiałem ponownie jej pobierać. Wyciągnąłem ją na pulpit. Po odpaleniu instalki, problem nadal ten sam. Soft nie chce się zainstalować.

A

Anonymous

ard napisał:
U mnie instalka tego programu była w folderze, w którym powyżej podał giveawayday. Nie musiałem ponownie jej pobierać. Wyciągnąłem ją na pulpit. Po odpaleniu instalki, problem nadal ten sam. Soft nie chce się zainstalować.
Instalka działa bez problemu. Czy instalowałeś program jako administrator?

Do góry