Mam problem z zalogowaniem się do konta na X-Kom, po prostu wyświetla się NIC. To samo jest ne Edge i na Slimjet. Blockery wyłączone, cache wyczyściłem i dalej lipa. Możecie sprawdzić czy u was niema problemów (jeśli ktoś tam ma konto)
to nie wiem w czym u mnie problemna PC też wszystko ok.
Nie mam żadnego AVU mnie też działa logowanie na kompie.
Może antywirus coś blokuje.
F12 i popatrz w konsoli na błędy:Mam problem z zalogowaniem się do konta na X-Kom, po prostu wyświetla się NIC. To samo jest ne Edge i na Slimjet. Blockery wyłączone, cache wyczyściłem i dalej lipa. Możecie sprawdzić czy u was niema problemów (jeśli ktoś tam ma konto)
To co jest u góry to błąd menadżera tagów (Google Tag Manager) i raczej nie ma wpływu. U mnie plik gtm.js jest blokowamy przez blockera.
Hmm, nic tu ciekawego nie ma.takie cuś
Zrobiłem czystą instalację Slimjet a w zasadzie rozpakowałem czyste Portable i jest ok, logowanie działa. Tak więc czeka mnie to samo z Edge.Może zrób reinstall? Tylko najpierw zrób sobie backup ustawień (AppData/local/SlimJet/User Data). Następnie czysta instalka, sprawdź czy x-kom działa, a jeśli tak to podmień pliki z kopi User Data i wtedy sprawdź. Będzie można lepiej określić gdzie szukać przyczyny.
Zrobiłem czystą instalację Slimjet a w zasadzie rozpakowałem czyste Portable i jest ok, logowanie działa. Tak więc czeka mnie to samo z Edge.
Tutaj wszystko działa, nawet nie wiedziałem że takie coś istniejeZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!x-kom jako portable aplikację web, uruchom i spróbuj się zalogować ...
Spróbuj wpisać pełen adres dokładnie taki:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!