Zablokowany Dropbox

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Witam.
Mam problem, od kilku tygodni wszystkie linki do mojego Dropboxa zostały zablokowane przez administrację. Nie byłoby problemu gdyby ten Dropbox nie służył mi jako magazyn plików graficznych do moich poradników i recenzji które publikuję między innymi na naszym Forum i na mojej stronie internetowej Sanktum, która w tej chwili wygląda jak obdarta z farby ściana. Pisałem w tej sprawie do administracji Dropboxa i otrzymałem taką odpowiedź:
Emmers John, 17 kwi, 10:41 PM:
Witam. Moje konto od pewnego czasu jest zablokowane. Korzystam z udostępnionych w Dropbox obrazków na mojej stronie internetowej
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i w tej chwili moja strona nie wygląda najlepiej i nie spełnia funkcji pomocy innym internautom, którzy korzystali z moich poradników publikowanych na niej. Nie stać mnie na płatne konto, ponieważ jestem człowiekiem bezrobotnym w wieku 60 lat bez dodatkowych dochodów, Jeśli to możliwe bardzo bym prosił o odblokowanie konta. Pozdrawiam
--------------------------------------------------------------------------------

Lia, 21 kwi, 12:58 PM:
Hi Emmers,

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami w sprawie swoich zakazanych linków. Jestem bardziej niż szczęśliwi, aby pomóc w tej kwestii.

Istnieje kilka powodów, dla których można było zobaczyć na "ograniczone Content 'błędu lub niezdolności do dzielenia łącza na swoim koncie.

Po pierwsze, plik może być zdjęty ze względu na to aby zostać uznanym za malware. Jeśli często udostępniać pliki wykonywalne, to bardziej prawdopodobny scenariusz. Czy mógłbyś wyjaśnić, co zrobić wszelkie wykonywalne, które zostały udostępnione niedawno i jaki cel pliku nie jest?

Po drugie, może być hit limit transferu w zależności od nawyków i sposobu udostępniania publicznego linki są. Należy pamiętać, że użytkownicy ponownego dzielenia linku Dropbox będzie nadal przyczyniać się do dziennego limitu pobrań, a powtarzające się pliki do pobrania każdego wliczane do ogólnej liczby, które są dopuszczone dziennie.

Raz mam tych informacji, mogę zbadać i sprawdzić, czy usunięcie zakazu jest właściwe.

Jeśli potrzebujesz czegoś innego, proszę dać mi znać!

Pozdrowienia,
Lia
-----------–
Przepraszamy za nasze tłumaczenia. Nasze tłumaczenia zostały wykonane przez translatora online. Chcielibyśmy obsługiwać wszystkie języki, lecz niestety nie mamy obecnie takiej możliwości. Oto wersja angielska:
-----------–
Please excuse our translations. Our translations were created using an online translator. We'd like to support every language, but we're not currently equipped to do so. Here is the English version:
-----------–
Hi Emmers,

Thank you for contacting us regarding your banned links. I'm more than happy to help with this issue.

There are a couple of reasons why you could see a ‘Restricted Content’ error or an inability to share links on your account.

First, a file may have been taken down due to it being recognized as malware. If you often share executables, this is a more likely scenario. Could you please explain what any executables do that you’ve shared recently and what the file’s purpose is?

Second, you may have hit a bandwidth limit depending on your sharing habits and how public your links are. Please be aware that users re-sharing your Dropbox link will still contribute to your daily limit of downloads, and repeated downloads each count towards the overall number that are allowed per day.

Once I have that information, I can investigate and see if removing the ban is appropriate.

If you need anything else, please let me know!

Regards,
Lia
Nie mam pojęcia co robić... Chciałbym naprawdę wszystkich przeprosić, że część spolszczeń i instalek które utworzyłem dla naszego Forum jest niedostępne i raczej nić nie wskazuje na to że dostępne będzie. 10 euro miesięcznie to opłata za konto profesjonalne Dropbox, a kogo na to stać. Staram się przerzucać przynajmniej spolszczenia na Google Drive bądź Hubic , ale nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć i naprawić. To tyle. Przepraszam za niedogodności i POZDRAWIAM

Do góry