Zakup SpyShelter Pro

ravent

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam wszystkich

Powiedzcie mi proszę czy jest jakakolwiek możliwość zakupu w/w programu w Polsce? Interesowałby mnie zakup za pobraniem albo za pomocą przelewu tradycyjnego ponieważ takie formy płatności są dla mnie najwygodniejsze ( a zarazem jedyne do realizacji podczas zakupu ). Jeśli to możliwe to interesowałaby mnie licencja lifetime.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12868
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Witam wszystkich

Powiedzcie mi proszę czy jest jakakolwiek możliwość zakupu w/w programu w Polsce? Interesowałby mnie zakup za pobraniem albo za pomocą przelewu tradycyjnego ponieważ takie formy płatności są dla mnie najwygodniejsze ( a zarazem jedyne do realizacji podczas zakupu ). Jeśli to możliwe to interesowałaby mnie licencja lifetime.

Jak najbardziej możesz kupić program w Polsce. Opcji płatności za pobraniem raczej nie będzie bo jest to produkt cyfrowy więc dostarczony będzie w formie licencji na podany adres mailowy. Możesz zapłacić tradycyjnym przelewem wybierając jako metodę płatności "Wire transfer".

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31352
Miasto
Trololololo
Witam wszystkich

Nie ma już licencji lifetime, zmienił się włąściciel i teraz SpyShelter jest Made in USA.

ravent

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
al dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że płatność musi być dokonana w Euro albo USD i innej możliwości nie ma ?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12868
Miasto
Somewhere over the rainbow.
al dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że płatność musi być dokonana w Euro albo USD i innej możliwości nie ma ?

W koszyku masz możliwość wybrania waluty i są dostępne złotówki.

Do góry