Zamiast widgetów prostokąty w Firefoxie???

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Myślę że masz wygląd domyślny Firefoxa. Spróbowałbym zainstalować jakiś kompletny motyw wyglądu i zrestartować FF. Wszystkie ikony powinny się zmienić, może te też byłyby ikonami a nie prostokącikami. Pięć minut i wszystko jasne ... albo dalej nic nie wiadomo. Wrócić do domyślnych ustawień to tylko jeden restart Firefoxa.
Pozdrawiam tedi13

A

Anonymous

tedi13 napisał:
Witam!
Myślę że masz wygląd domyślny Firefoxa. Spróbowałbym zainstalować jakiś kompletny motyw wyglądu i zrestartować FF. Wszystkie ikony powinny się zmienić, może te też byłyby ikonami a nie prostokącikami. Pięć minut i wszystko jasne ... albo dalej nic nie wiadomo. Wrócić do domyślnych ustawień to tylko jeden restart Firefoxa.
Pozdrawiam tedi13
A co wspólnego ma motyw Firefoksa z renderowaniem strony...? :eek: :scratch

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Poradź mi co mogę jeszcze zrobić! Bo za chwilę będę po raz trzeci instalować 10.
To postaw ten system, zainstaluj sterowniki i nie korzystaj więcej z wynalazków do optymalizacji firm trzecich - proszę.
Jak już system wstanie? zrób sobie kopię np. Macrium Reflect Free (ja bardzo cenię te narzędzie) przed instalacją aktualizacji i kolejną po, a kolejną wraz z programami i pełną ich konfiguracją.
Taki zabieg pozwoli uniknąć na przyszłość kłopotu z niechcianą aktualizacją.
Oczywiście decyzja należy do Ciebie, nie mniej jednak po tym ile nerwów i pracy wkładasz w doprowadzenie komputera do poprawnego funkcjonowania to ja bym tak właśnie uczynił, bo nie ma opcji żeby komputer z W8.1 nie działał sprawnie pod W10.
PS. Istotną rzeczą jest by te trzy podstawowe kopie zrobić jako pełne, a nie przyrostowe, czy różnicowe.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
System postawiony na czysto! Lubię tę robotę. :p
Zrobiłam kopię samego systemu.
Aktualizacje samoczynne wyłączyłam, mam nadzieję, że skutecznie (wg metody
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
).

Do góry