Zaproszenie na strony torrent [ODDAM]

Status
Zamknięty.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
mam do oddania 2 zaproszenia na

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
chciałbym je powierzyć osobom, że tak się wyrażę, będącym "w temacie" torrentów i stron z ratio, osobom które ich nie zmarnują, wykorzystają w dobry sposób i nie przysporzą mi problemów swoim ewentualnym, nieodpowiednim zachowaniem (osoba zapraszająca, w tym przypadku JA, jest odpowiedzialna za zapraszanych)
temat jest aktualny do 1 stycznia, ewentualnie do wyczerpania zapasów
zanim poprosisz odpowiedz sobie na poniższe pytania:
-czy korzystasz z torrentów?
-czy znasz zasady panujące na prywatnych trackerach z ratio? baaa... czy w ogóle wiesz czym jest ratio?
-czy masz świadomość co jest głównym tematem strony HQSource?
-czy będziesz aktywnie korzystał z tej strony?
-czy w ogóle jest Ci ona do szczęścia potrzebna?
jeśli choć jedna z odpowiedzi będzie negatywna bądź ujawni Twoją niewiedzę w danym temacie odpuść sobie, daj szansę tym, którzy naprawdę tego potrzebują

sarek01

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jeżeli temat jest wciąż aktualny to poproszę 1 zaproszenie, szczegóły dotyczące tej prośby i mojego aktualnego stanu wiedzy o prywatnych stronach torrentowych wysłałem na PW.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
.
eMCe
Ponieważ jest to temat ciekawy, to go pociągnij i wytłumacz wszystkim (w tym i mnie) co, po co i dlaczego.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Chłopaki ale to jest temat z przed roku :p więc z miłą chęcią ale niestety już zaproszeń nie posiadam.
Wielkiego zainteresowania w tamten czas nie było więc nie kontynuowałem tematu a bodajże kilkanaście dni temu jeszcze była otwarta rejestracja na HQS.

Status
Zamknięty.
Do góry