Chcę sformatować mojego laptopa ale nie z płyty tylko z dysku zewnętrznego na na którym nagrałem plik iso systemu.I tu jest problem,ponieważ system nie startuje po uruchomieniu laptopa,dodam że w biosie ustawiłem start na dysk HDD i USB.
senior38 napisał:Chcę sformatować mojego laptopa ale nie z płyty tylko z dysku zewnętrznego na na którym nagrałem plik iso systemu.I tu jest problem,ponieważ system nie startuje po uruchomieniu laptopa,dodam że w biosie ustawiłem start na dysk HDD i USB.
Ustawiłem w pierwszej pozycji USB HDD.OXYGEN THIEF napisał:ustawiłeś aby odpalił z tego dysku ??
Ale jak to skopiowałeś system iso z płyty? Przecież wszystko co potrzeba aby utworzyć bootowalny dysk robisz w Rufusie i nic nie trzeba kopiować. Tam gdzie masz opcję Utwórz bootowalny dysk używając wybierasz Obraz ISO i wskazujesz jego lokalizację.senior38 napisał:Wracam do tematu ponieważ dalej mam problem.Z bootowałem dysk zewnętrzny Rufusem,następnie skopiowałem system iso z płyty i przy uruchomieniu laptopa nie ma reakcji na start z usb hdd.Może jakieś podpowiedzi.
Elvis dziękuję pomogło jest ok.Elvis_JXL napisał:Jeśli sformatowałeś go w FAT32 to powinien działać bez problemu w telewizorze a jeśli nie to sformatuj go tym narzędziem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!