Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Gdzieś czytałem, że w 2060r. będzie 30.2 mln Polaków... I że w Polsce na kobietę przypada 1,2 (te statystki piękne) dziecka, a w Anglii na Polkę 2,5 dziecka :)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
:) :) :)

Taki czas na chwilkę zadumy nad przemijaniem

Naśladowanie procesu starzenia .Niesamowity efekt uzyskany przez Anthony Cerniello ,podróż w czasie od twarzy dziecka do twarzy bardzo dojrzałej kobiety .

Podkład muzyczny clipu tworzy abstrakcyjna niezwykła muzyka Mark Reveley'a

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:hippie :hippie

A

Anonymous

Natknąłem się na taki film...Nigdy nie zrozumiem ludzi zabijających WŁASNE dzieci..Zresztą w internecie można znaleźć multum filmów o tym jak naprawdę wygląda aborcja...Jak kogoś to nie rusza i pieprzy w telewizji "to moje ciało" itp. to tylko pogratulować..

A

Anonymous

Milionowe odprawy dla wiceszefów KGHM

By żyło się lepiej :szydera Ale się POpaprańcy bawią za naszą kaskę :

Trzyletnie kontrakty na wniosek prezesa skończyły się po roku. Rozwiązanie z początkiem września kontraktów z wiceprezesami KGHM może być bardzo kosztowne. Jak się nieoficjalnie dowiedział "DGP", spółka będzie musiała zapłacić Włodzimierzowi Kicińskiemu i Adamowi Sawickiemu ponad 2 mln zł odprawy

Całość tutaj :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
Strach się bać - efekty specjalne „grające” w filmach ( bardzo drastyczne sceny)

[vimeo]http://vimeo.com/63430867[/vimeo]

Życie nie życie ( 0d 18 lat !)

[website]http://koti.mbnet.fi/reagan/lodger/ilove.html[/website]

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
:) :)
Na tej ilustracji znajdują sia wizerunki 100 znanych postaci , postaraj sie je rozpoznać .

F11cULU.jpg

A

Anonymous

Lucca napisał:
Na tej ilustracji znajdują sia wizerunki 100 znanych postaci , postaraj sie je rozpoznać .

F11cULU.jpg

Jestem : człowiekiem Renesansu :jezyk ale bez przesady...niektóre osoby widzę pierwszy raz w życiu :eek:
Te które rozpoznałem (kolejność przypadkowa) :

Charlie Chaplin , Bill Clinton , Adolf Hitler , Pele , Saddam Husajn , Bill Gates , Benjamin Franklin ,Salvador Dali , Juliusz Cezar , Jasser Arafat , Che Guevara , Marylin Monroe , Mahatma Gandhi , Luciano Pavarotti , Czang Kaj-szek , Krzysztof Kolumb , Elvis Presley , Bruce Lee , Henry Ford , Włodzimierz Lenin , Kofi Annan , Osama Bin Laden , George Bush jr. , Abraham Lincoln , Fidel Castro , Vincent van Gogh , książe Karol , Michaił Gorbaczow , Ludwig van Beethoven , Deng Xiaoping , Friedrich Nietzsche , Mike Tyson , Św.Piotr , Benito Mussolini , Margaret Thatcher , Galileo , Karol Marx , Stalin , Michael Jordan , Albert Einstein , Shirley Temple , Izaak Newton , Claude Monnet , Marlon Brando , Dante Alighieri , Audrey Hepburn , Władimir Putin , Elżbieta II , Charles de Gaulle , Bill Gates , Arystoteles , Matka Teresa , Michał Anioł , Ariel Sharon , Lew Tołstoj , Franklin Delano Roosevelt , Hideki Tojo , Mojżesz , Goethe , Ferdinand Marcos , Kubilaj-chan , George Custer , Gregory Peck , Dwight Eisenhower , Liu Xiang.

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
Hornet napisał:
Lucca napisał:

F11cULU.jpg

Jestem : człowiekiem Renesansu :jezyk ale bez przesady...niektóre osoby widzę pierwszy raz w życiu :eek:
Te które rozpoznałem (kolejność przypadkowa) :

Charlie Chaplin , Bill Clinton , Adolf Hitler , Pele , Saddam Husajn , Bill Gates , Benjamin Franklin ,Salvador Dali , Juliusz Cezar , Jasser Arafat , Che Guevara , Marylin Monroe , Mahatma Gandhi , Luciano Pavarotti , Czang Kaj-szek , Krzysztof Kolumb , Elvis Presley , Bruce Lee , Henry Ford , Włodzimierz Lenin , Kofi Annan , Osama Bin Laden , George Bush jr. , Abraham Lincoln , Fidel Castro , Vincent van Gogh , książe Karol , Michaił Gorbaczow , Ludwig van Beethoven , Deng Xiaoping , Friedrich Nietzsche , Mike Tyson , Św.Piotr , Benito Mussolini , Margaret Thatcher , Galileo , Karol Marx , Stalin , Michael Jordan , Albert Einstein , Shirley Temple , Izaak Newton , Claude Monnet , Marlon Brando , Dante Alighieri , Audrey Hepburn , Władimir Putin , Elżbieta II , Charles de Gaulle , Bill Gates , Arystoteles , Matka Teresa , Michał Anioł , Ariel Sharon , Lew Tołstoj , Franklin Delano Roosevelt , Hideki Tojo , Mojżesz , Goethe , Ferdinand Marcos , Kubilaj-chan , George Custer , Gregory Peck , Dwight Eisenhower , Liu Xiang.

Witaj ! naprawdę jestem pod wrażeniem ,rozłożyłeś mnie na łopatki ,sam jeden podjąłeś wyzwanie .Do twoich "trafień" potrafię dorzucić jeszcze 4 postaci : Voltaire, Barucha Spinozę ,Nerona ,Czyngis-hana i tylko tyle .
Mówisz o sobie nieskromnie" człowiek renesansu " ja bym raczej powiedziała : mennica dobrych i złych informacji ,ale myślę ,że nie weźniesz tego do siebie ,bo to taki żart jak cała ta zgadywanka .

:hippie :hippie Pozdrawiam

A

Anonymous

Lucca napisał:
Witaj ! naprawdę jestem pod wrażeniem ,rozłożyłeś mnie na łopatki ,sam jeden podjąłeś wyzwanie .Do twoich "trafień" potrafię dorzucić jeszcze 4 postaci : Voltaire, Barucha Spinozę ,Nerona ,Czyngis-hana i tylko tyle .
Mówisz o sobie nieskromnie" człowiek renesansu " ja bym raczej powiedziała : mennica dobrych i złych informacji ,ale myślę ,że nie weźniesz tego do siebie ,bo to taki żart jak cała ta zgadywanka
Lucca-z tym człowiekiem renesansu to był tylko taki żart...aż takim snobem nie jestem :hippie .Nerona i Czyngis-chana nie dojrzałem ? To jednak fail i test nie zaliczony.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12420
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja nie liczyłem ile osób rozpoznałem ale dziwi mnie, że nikt Chopina nie rozpoznał bo mnie on jako jeden z pierwszych wpadł w oko :)

A

Anonymous

al_arsen napisał:
Ja nie liczyłem ile osób rozpoznałem ale dziwi mnie, że nikt Chopina nie rozpoznał bo mnie on jako jeden z pierwszych wpadł w oko :)
Al_arsen-gdzie Ty widzisz Chopina na tym obrazie :scratch

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12420
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Nigdzie nie widzę Chopina, stąd ten delikatny uśmiech na końcu.... ale żeby wszystko było jasne to o Beethovena mi chodziło i liczyłem, że ktoś ujrzy w nim Chopina.

Status
Zamknięty.
Do góry