Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
rok 2016

25/26 Czerwca

miejsce: Dolina Miłości nad Odrą tereny OXYIEGO :guma

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Polana w Dolinie jest za darmo, bierzecie namioty, rozbijacie i śpicie, miejsca parkingowe oddalone są od polany o 20 metrów, czysto, spokojnie i wesoło, nie biją ani nie kradną.Do wioski (Zatoń Dolna) jest 500 metrów, tam można zjeść śniadania, obiady, kolacje czyli tutaj

Koszt obiadku to jakieś 16 zł, zależy co kto by chciał i właściciel przygotuje.Można posłuchać opowieści o wiosce, Dolinie Miłości itp.Wybrać się z właścicielem na spacer po dolinie, posłuchać o niej.

Właściciel informacji turystycznej może zorganizować jedzonko, grille, transport, toi toi'a .

W Dolinie w tym czasie będą również organizowane koncerty więc może trafimy, oczywiście mam na myśli koncerty pasujące do miejsca
.
Spanie, w samej wiosce nie ma miejsc noclegowych najbliższe są oddalone jakieś 1-2 km od Doliny, budynek gminny, wystarczy pogadać z burmistrzem i będzie tanio bo można podczepić to pod promocję miejsca, kolejne spanie to leśniczówka

jakieś 10 km od doliny (Cena od 1 osoby za nocleg 40 zł.)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Więc jak w temacie, miejsce fajne podoba mi się - czerwiec też odpowiedni miesiąc :piwko
Prosiłbym tylko o przemyślane wpisy!

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Bardzo ciekawy pomysł. Ja na pewno postaram się przyjechać.
Daleko co prawda jechać :zawsty ale jest tego warte :friends :piwko

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
A co to w kraju kobitek brakuje ? :)Do czerwca daleko, ale kto wie ...moze czas pozwoli zawitac na to historyczne wydarzenie :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jeżeli o mnie chodzi, to nie wykluczam. Ale jakieś dodatkowe info mile widziane. Na jaki czas to by było? Dzień, dwa, czy kilka - to dość ważne, czy trzeba urlop brać dłuższy ;)

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Securitas napisał:
A co to w kraju kobitek brakuje ? :)Do czerwca daleko, ale kto wie ...moze czas pozwoli zawitac na to historyczne wydarzenie :)
No i dałby człowiek plusika, czy kolejkę ...... :friends

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Wstępna przymiarka 23 -26.06 - długi weekend po Bożym Ciele (czwartek 23.06)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja mogę nawet jutro. Czerwiec to ostateczny termin jak dla mnie. Co do dokładnej daty i ostatecznej odpowiedzi to dam przed samym zlotem bo ja niestety urlopu z góry sobie nie zarezerwuję więc tak musi być niestety. Miejsce bez znaczenia chociaż nie za bardzo przepadam za morzem (ale jak coś to bardziej się upalę i będzie ze mną spokój). Spałem już po 3-4 miechy codziennie pod namiotem więc nocleg to dla mnie nie problem - może być namiot, kibel w pociągu albo huśtawka. Jak już coś więcej będzie uzgodnione to mogę zabrać po drodze 4 osoby autem i później odwiozę (szczegóły później na PW). Na zlot nie przeznaczę więcej czasu jak weekend. Tyle chyba z mojej strony. :buziakk

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Hefajstos napisał:
Wstępna przymiarka 23 -26.06 - długi weekend po Bożym Ciele (czwartek 23.06)

Boże Ciało jest w tym roku w maju :zaciesz Sprawdzałem bo sobie chciałem długi weekend zorganizować.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Boże Ciało jest w tym roku w maju

A faktycznie. Ale te 2 dni w czerwcu (23 i 24) każdy chętny sobie "zorganizuje" No i z nocą świętojańską można połączyć :dziwak

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Znając życie i tak z tego będzie dupa...

Przede wszystkim ze względu na koszty :)

Nocleg dla 2 osób mogę zapewnić u siebie na kwadracie... do Kazika Dolnego 1h jazdy autem.

Mi osobiście termin nie odpowiada... ale dam radę...

w ogóle jest ktoś z Lublina?

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Ciekawy pomysł, ale na razie to tylko pomysł. Tak jak powiedział wcześniej sPeRaCz, może z tego być... wiecie co.
Ja osobiście pojawiłbym się tam z przyjemnością, szczególnie, że podany termin czerwcowy brzmi w mojej ocenie atrakcyjnie.
Teraz potrzeba czegoś więcej... może:
- propozycje noclegu, czyli kto z kim
- gdzie będzie imprezka i jakie wpisowe (ile litrów)
- program impry i info o której jest striptiz, potrzebne, bo po 24:00 nie mam już takiej ostrości widzenia jak za młodu
- no i jakie będą koszty tego przedsięwzięcia, bo nie wiem, czy mam "zbijać" tą porcelanową świnkę syna ?

Jak oferta nabierze kształtu, to myślę, że deklaracje też będą poważniejsze.

TRZYMAM KCIUKI ZA POWODZENIE TEJ ZACNEJ IDEI, HOWGH!

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
@sPeRaCz
Ja mieszkam niedaleko Lublina :klawik.

A ogólnie, to ja bardzo chętnie, ale znając swoje lenistwo, to nad morze nie będzie mi się chciało tłuc pociągiem :szydera
Więc proponuje mój dom :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
win98 napisał:
Ciekawy pomysł, ale na razie to tylko pomysł. Tak jak powiedział wcześniej sPeRaCz, może z tego być... wiecie co.
Ja osobiście pojawiłbym się tam z przyjemnością, szczególnie, że podany termin czerwcowy brzmi w mojej ocenie atrakcyjnie.
Teraz potrzeba czegoś więcej... może:
- propozycje noclegu, czyli kto z kim
- gdzie będzie imprezka i jakie wpisowe (ile litrów)
- program impry i info o której jest striptiz, potrzebne, bo po 24:00 nie mam już takiej ostrości widzenia jak za młodu
- no i jakie będą koszty tego przedsięwzięcia, bo nie wiem, czy mam "zbijać" tą porcelanową świnkę syna ?

Jak oferta nabierze kształtu, to myślę, że deklaracje też będą poważniejsze.

TRZYMAM KCIUKI ZA POWODZENIE TEJ ZACNEJ IDEI, HOWGH!

Tak pomysł który warto było by zrealizować, ustalić miejscówkę, propozycje.Ja jedną mam parę km od miejsca gdzie mieszkam, mała wioska, fajne zielone tereny, doliny, park,odra jakby ktoś chciał rybki, darmowe pole biwakowe, tanie noclegi (40 zł), jak ktoś będzie chciał to może w w eko gospodarstwie u Francuzów mieszkać, 3 km dalej granica z DE i ich autostrady,cisza, spokój, romantico, elektrico.

Oczywiście to tylko propozycja, mogę bez problemu przewalić czapajewem się na drugi koniec polski.

Do góry