Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Fajne miejsce. Jakim transportem można tam się dostać, pomijając jazdę samochodem ?
I jeszcze jedno:
Spanie, w samej wiosce nie ma miejsc noclegowych najbliższe są oddalone jakieś 1-2 km od Doliny, budynek gminny, wystarczy pogadać z burmistrzem i będzie tanio bo można podczepić to pod promocję miejsca
Co to są za miejsca noclegowe ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Gminny budynek integracyjny polsko niemiecki.Oczywiście też są prywatne kwatery.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
win98 napisał:
Fajne miejsce. Jakim transportem można tam się dostać, pomijając jazdę samochodem ?
Do szczecina pociągiem albo jakimś autobusem, potem pociągiem /busem praktycznie na miejsce.Inna opcja to zabierzesz się z kimś kto też będzie jechał.

A

Anonymous

Uważam, że ludzie powinni się również spotykać w realnych warunkach. Poznać się, mocno poalkoholizować, pogadać.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
OXYGEN THIEF napisał:
win98 napisał:
Do szczecina pociągiem albo jakimś autobusem, potem pociągiem /busem praktycznie na miejsce.Inna opcja to zabierzesz się z kimś kto też będzie jechał.

Samochodem, to ode mnie z południa 500-600 zł kosztów + pozostałe koszty :piwko = gruby weekend :bomba
Został pociąg albo autobus, no chyba, że kilka osób do jednego samochodu się zabukuje, wtedy jest git.

Opcjonalnie - przenieść Dolinę Miłości bliżej centrum :scratch

A

Anonymous

a ile osób się na to pisze ?? tak konkretnie
( to bardzo istotne)

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
U Schindlera :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
musicie się wpisać czyli np: wpadnę.

Ja tam i tak jestem praktycznie co weekend, jak są na PZD jakieś łowiki ( wędkarze ) to odra jest kilkadziesiąt metrów dalej.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
musicie się wpisać

Dokładnie, niech każdy zacznie od siebie, a nie czeka kto się wychyli, żeby potem niezbyt mądrze komentować. Ja się wybieram.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
czyli bierzemy jedzonko kocura i spanie u burmistrza chętni pisać ja biorę ten zestaw a pewnie skonczy i tak sie gdzies indziej :zaciesz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
dlatego trzeba się określić kto śpi w kwaterach/budynku bo muszę przecież tam podjechać, popytać i poinformować bo przecież też mogą mieć jakiś gości czy zjazd.Inna opcja to spanie w leśniczówce o której pisałem bo tam też tanio.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chętnie się dosiądę w Katowicach lub okolicy. Koszty przejazdu do podziału, alkohol też. Ktoś chętny ??
Samodzielnego przejazdu nie wytrzyma mi budżet.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
ok jaka date ustalamy 25/26 czerwiec tak ? i wiadomo korzystać sie nie musi ale trzeba dac wpisowe to nie sa koszty duze wiec mysle kazdy da rade za nocleg weekendowy 100 dac nawet jesli nie skorzysta

Do góry