Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hej angellomichel też Cię lubię :piwko Wydawało mi się, że właśnie napisałem o zlocie... :scratch Może ewentualnie trochę o stosowaniu prawa i ewentualnych konsekwencjach dla formuły zlotu ... Fajnie, że jesteś prawicowcem :ok, bo ja też jestem. Tyle, że czegoś tam nie popieram... Ale nie ciągnę tematu - nie to miejsce. Miłego... :hippie

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Z przyczyn odemnie niestety niezależnych nie bede mial niestety okazji brac udzialu w tak wielce historycznym wydarzeniu :(
Od dłuższego czasu wisi nademna wizja zabiegu na zaspól ciesni nadgarstka i niestety mam termin zabiegu wyznaczony na koniec czerwca.Odkladac tego nie moge bo licho wie ile czasu bym czekal na kolejny termin.Zabieg szybki i prosty ale cholercia prawa reka bedzie przez jakis czas bezwladna i psia kostka bede na lekach wiec nici z wyjazdu .

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
al_arsen napisał:
Organizacja zlotu jest już na ostatniej prostej. fluid wczoraj po pracy poleciał na Okęcie żeby transport organizować. Za bardzo jednak się zaangażował i chyba nie do końca zrozumiał termin "rezerwacji samolotu". Teraz nie chcą go wypuścić bo podobno to zakrawa na akt terroryzmu czy coś. Nie rozumiem w czym problem ale trzeba być dobrej myśli.

PG0w8sT.jpg

... :wariat

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Securitas,,, nie rozumiem w czym widzisz problem. Cieśni przełyku nie masz, lewy nadgarstek ma smarowanie. Przyjedziemy po Ciebie, odwieziemy bez problemu, bo z tego co słyszałem jest organizowany PZD-BUS. Dolina Miłości to znany światowy kurort i szybciej wrócisz do zdrowia. Tego Ci szczerze życzymy. , :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
piknie poprostu piknie jeszcze do tego czerwiec wszystko zielone i ladna pogoda bedzie grubo :yahoo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Skoro o zlocie mowa :dziwak to dobrze by było aby osoby chętne zgłosiły się do mnie na PW gdyż muszę wiedzieć ile mniej więcej osób chciało by zakwaterowanie w budynku gminnym bo muszę tam podjechać i zapytać czy jest to możliwe i ewentualnie zaklepać miejsca.Budynek integracyjny polsko - niemiecki i z tego co wiem to za friko można się tam przekimać.

Druga opcja (płatna) 40 zł od łepka to leśniczówka w piaskach ( kilka km od miejsca zlotu)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

kolejna opcja to spanko w Krajniku Dolnym (2km od doliny) koszt 50 zł od łepka.

Zapewne są jeszcze jakieś.

Także w razie czego to PW, no chyba że wszyscy będą kimać pod namiotami.Pole biwakowe jest za darmochę w samej doline.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja będę spał pod namiotem a w razie gdyby jakiś tajfun nadszedł albo gradobicie to jakoś sobie poradzę. Proszę mi zaklepać pole namiotowe :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Pola zaklepywać nie trzeba, jest dużo miejsca i raczej innych biwakujących tam nie będzie.
Pole
(można sobie poobracać zdjęcia)

na polu jest kilka takich siedzisk zadaszonych i kilka miejsc na ogniska + jakieś drabinki dla dzieci.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
OXYGEN THIEF napisał:
Pola zaklepywać nie trzeba, jest dużo miejsca i raczej innych biwakujących tam nie będzie.

No to problemu nie będzie :dziękuję

+ jakieś drabinki dla dzieci.

preferuję karuzele :gracz

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
ToGor napisał:
Taka luźna sugestia tylko ...
cf178484138cf9097ea10b3c9eafbfe9.jpg

grubo będzie na pewno ale czy aż tak .... się okaże :wariat

juz co raz bliżej tej wspanialej impry w plenerze :guma

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Właśnie zleciałem na chatę, tylko kilka dni wolnego , po powrocie mamy zacząć nowy kontrakt i praktycznie zero szans na przylot do kraju w terminie zlotu. Będę jeszcze kombinował, bo coraz rzadziej tu bywam, jednak rzeczywistość miewa troszkę odmienne plany od tych moich :facepalm

Do góry