Zlot PZD

Spotkanie userów PZD w czerwcu 2016 ?

• Tak

Głosy: 14 87,5%
  • Nie

Głosy: 2 12,5%
  • Inna data

Głosy: 0 0,0%

• Głosujących
    16

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
to trzeba napisac aneks do tego kontraktu :zaciesz a tak powaznie no to trudno jak nie dasz rady to bedziemy musieli to jakos przezyc :hippie btw nie bawem napiszemy time-table zlotu nie bedzie dlugi ale treściwy :guma

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Jak tam "zlot", był w ogóle, żyjecie? bo Hornecia zdechła więc pytam. :p :p :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
25/26 Czerwca :yhy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Pole namiotowe na polanie przy drugim wejściu do Doliny.
OFS4miG.jpg

gHwUGkw.jpg

OAKbrX0.jpg

CX0fIvT.jpg

c1Rbn8L.jpg

lr0rUNL.jpg

Aexw6En.jpg

dEEofM2.jpg

WBWxWp6.jpg

ZVnGpKS.jpg

Pole jest za free, toi toi dla potrzebujących też stoi, tłumów tam ( jeszcze ) nie ma.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Widoki piękne i różnorakie atrakcje są , no cóż byłem zainteresowany ale muszę odpuścić przepraszam tak wyszło :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Luzik, wszystko zależy od pogody.

Parę zdjęć kościółka w Zatoni Dolnej
8KWi359.jpg

Cq0Wb5N.jpg

M3kIVvd.jpg

yljbMB1.jpg

NQ4C7Ax.jpg

iH2xuMT.jpg

1DM4oth.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Niedługo data zlotu więc w związku z tym proszę o wysłanie mi na PW potwierdzenia o obecności jak najszybciej.Trochę ludzi odpadło :( z różnych powodów więc naprawdę już nie wiem kto będzie.Pogoda ma dopisać, jeśli będzie mało osób to przekładamy na inny termin bardziej pasujący, dlatego chętni podeślijcie mi info na PW.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
dodam od siebie ze inny termin to 22-24 Lipiec troche dłuższy zlot by byl oczywiscie jesli ktos nie dalby rady dojechac w piatek moze dojechac w sobote :ok to juz ostateczny termin bo sierpien to krotkie i raczej chlodne dni...

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Wiecie co - może uściślijmy - kto chce się spotkać w realu ?
Tak sobie myślę, że gdybania jest i było tu dużo - ja też kombinowałem "wpaść tylko na fotkę" i chciałem przez pół Polski gnać pod "chałupę Oxy-ego" w pierwszy dzień zlotu. Potem widzę ten nie może, tego nie licz, tak wypadło ... Sorki, jakoś tego nie kupuję ... To jedno. Ja 27-go czerwca mam się meldować w szpitalu, a jednak choć ciągle rozważam - to widząc kolejne rezygnacje też mi jest wygodnie powiedzieć mam to gdzieś - koszty mniejsze, nie pojem /bo cukrzyk/, nie popiję /bo mam wątrobę nową/, i tylko szkoda starań i sprawdzania zaplecza przez admin-a PZD. Motywacji Nam prawdziwej brak i samozaparcia. Do tej pory nie dawałem tu wpisu, by nie prorokować "na czarno" ...
W ostatniej wersji pewnie wyjdzie, że Oxy sam się na tej polanie z żalu "urżnie" ... A co tam na polanie - w domu ...
To i uprzedzam dziś - małe szanse na zlot ten widzę, ale ... chciałbym "facjaty" tych "stałych bywalców PZD" wszystkich bez wyjątku choć raz zobaczyć "na żywo" zanim "nogi wyciągnę"...
i zaraz myślę - utopia - zapomnij ... Real to nie Forum ...
Na dziś wersja - nie jadę ... :scratch
Z wygody i lenistwa tylko i to jeszcze, że z kasą "na kawalerskim" cienko trochę ... :zawsty
Konkretnie i szczerze, jednak ciągle mi z tym źle, bo czuję się jakbym zawiódł przyjaciół, którzy wiele razy mnie wsparli ...
Tak po całości - mam rację? :facepalm

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Potwierdzam, to co pisałem pół roku wcześniej; jeśli komuś mogę pomóc to transport Z i DO Szczecina mogę ułatwić.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Dobra, nie ma co tego dłużej przeciągać, zbyt dużo osób odpadło :( , szkoda ale i tak bywa, może w innym terminie i innym miejscu.Zlot odwołany.
:francuz

Do góry