Zmiany, zmiany, zmiany (V2)

Np. odpowietrzanie grzejnika, Ziobro, Hołownia, catwoman...wcześniej bezproblemowo mogłem zapisać na telefon bo klikając na filmik wyskakiwała taka opcja a teraz dupa...nie ma jej :szef
Pewnie dlatego że wcześniejsze wideo było wrzucane na serwis streamja ale ten zakończył swój żywot.Grzejnik czy catwoman jest na streamable.

Czat zaktualizowany do najnowszej wersji :)

"ochrona" przypomocy filtrowania IP to bzdura...
Przyklad:
Windscribe, London Custard - jest blokowany na PZD ale NIE jest blokowany przez ochrone Cloudflare...
Z drugiej strony, ten sam VPN provider, Manchester United ... eeee....

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji :)

Logo forum w wersji SVG. Różnica widoczna przy powiększeniu. Można ustawić na tapetę albo wydrukować na koszulce :klawik

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

..wydrukuję na prawym rękawku koszuleczki:) (może być?)

Oczywiście że możesz ale logo na forum to nie jest SVG i przy próbie powiększenia będzie widoczna utrata jakości i piksele.

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji :)

Dodatek Known Bots zaktualizowany do najnowszej wersji :)

..pare lat temu było tak ze powiadomienia pojawiały sie w przeglądarce na pasku , jeśli nie zamknąłes strony. - może to przywrócicie

..pare lat temu było tak ze powiadomienia pojawiały sie w przeglądarce na pasku , jeśli nie zamknąłes strony. - może to przywrócicie
Tak było w xenforo 1 a teraz jest 2 ale poszukam może coś jest.

Ale to widocznie jest uzależniony od przeglądarki bo mnie się np pokazuje na karcie liczba powiadomienia które mam.

Back
Do góry