Zmiany, zmiany, zmiany....

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Np. @waldi zamieścił posta rano, a powidomienia nie dostałem, żadnego również o postach @Kamelki oprócz tematów, w których sam coś pisałem i domyślnie są dodawane do obserwowanych przeze mnie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Np. @waldi zamieścił posta rano, a powidomienia nie dostałem, żadnego również o postach @Kamelki oprócz tematów, w których sam coś pisałem i domyślnie są dodawane do obserwowanych przeze mnie.
To może te osoby mają wyłączoną opcję żeby ich nie śledzić.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ty masz? Mam Cię w obserwowanych, ToGora też, ale powiadomień o dzisiejszych Waszych postach w "Ankietach" nie dostałem, a w temacie nie pisałem i nie mam go w obserwowanych...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Ja mam włączone. Skoro nie obserwujesz tematu to nie dostałeś powiadomień.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Tematu nie obserwuję, ale w takim razie co daje obserwowanie usera, skoro nie dostanę powiadomienia o jego każdym poście w jakimkolwiek temacie, włącznie z tematem, który sam założy w przyszłości?

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
to można wybrać

Kliknąłem odpowiedz, ale screena Szefa już nie dorzuciło... Przydałoby się w związku z tym może coś oprócz "Odpowiedz" również w stylu "Cytuj", gdzie przenosiłoby całego posta. A pytanie, czy te opcje ma każdy, czy tylko @oxy jako administrator?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Oj Zeno, Zeno już po raz któryś jest ta sama sytuacja.... ta funkcja daje Ci możliwość obserwowania działań innych ale gdyby wszystko trafiało do powiadomień to by był problem bo by tego za dużo było. Wejdź w "Twój kanał wiadomości" i będziesz miał wszystko czego chcesz i kogo obserwujesz.:nonono

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Kliknąłem odpowiedz, ale screena Szefa już nie dorzuciło... Przydałoby się w związku z tym może coś oprócz "Odpowiedz" również w stylu "Cytuj", gdzie przenosiłoby całego posta. A pytanie, czy te opcje ma każdy, czy tylko @oxy jako administrator?

bo to co umieścił Prezes to nie jest screen tylko cytat :krzyk

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ok. Dzięki za wszystkie informacje, myślę że nie tylko ja z nich skorzystam, ale wszyscy czytający. Póki co będę korzystał z przycisku "Najnowsze posty" do odświeżania listy. Niemniej będę się przypominał z przypięciem belki "Home", dolnymi belkami z "Pokaż więcej" w Nowych postach, czy postach na profilach bez odsyłania do nowego okna oraz ewentualnie przyciskami na belkach Działów "zwiń/rozwiń".
Wracając do tematu jeszcze chciałbym wiedzieć, czy ja też mam gdzieś te opcje w Ustawieniach?
1.Show New Posts block above forum list
If checked, New Posts block will move from sidebar to above forum list position. NOTE: next option must be disabled.
2.Show only New Posts block above forum list
If checked, only new (unread) posts will show in block above forum list. NOTE: previous option must be disabled.

Przy okazji znalazłem coś takiego w FloatAwesome:
5WQTbgY.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Ok. Dzięki za wszystkie informacje, myślę że nie tylko ja z nich skorzystam, ale wszyscy czytający. Póki co będę korzystał z przycisku "Najnowsze posty" do odświeżania listy. Niemniej będę się przypominał z przypięciem belki "Home", dolnymi belkami z "Pokaż więcej" w Nowych postach, czy postach na profilach bez odsyłania do nowego okna oraz ewentualnie przyciskami na belkach Działów "zwiń/rozwiń".
Wracając do tematu jeszcze chciałbym wiedzieć, czy ja też mam gdzieś te opcje w Ustawieniach?
1.Show New Posts block above forum list
If checked, New Posts block will move from sidebar to above forum list position. NOTE: next option must be disabled.
2.Show only New Posts block above forum list
If checked, only new (unread) posts will show in block above forum list. NOTE: previous option must be disabled.

Przy okazji znalazłem coś takiego w FloatAwesome:
5WQTbgY.jpg

Nie masz takiej opcji. Sprawa z nachodzeniem na siebie już była poruszona i to jest spraw grzebania w kodzie. Polskie odpowiedniki słów są zbyt długie. Można korzystać z ENG i nie ma tego problemu albo grzebać w kodzie stylu i zmniejszyć font.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dla równowagi :) :
Wejdź w "Twój kanał wiadomości" i będziesz miał wszystko czego chcesz i kogo obserwujesz.:nonono
"Kanał wiadomości" - bardzo fajna rzecz. :ok Podoba mi się. Okienko popup Shoutboxa też mi się podoba. Tagowanie tematów też mi się podoba. Posty na profilach podobają mi się również. :brawo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
DO stylu flat dark wgrałem logo (dzięki hocik)

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
@oxy jedno "ale" - w tej chwili czarne tło logo w Dark kontrastuje z jaśniejszym tłem na górną belką. Czy możesz spróbować jeszcze wgrać to:
2B6He7V.png
Z przykrością informujemy, że wykorzystał Pan już możliwość składania próśb i pisania zażaleń na najbliższy miesiąc. Prosimy o kontakt w kwietniu. :lanie

Do góry