a co jest bo nie wiem nawetW takim razie to, co jest wygląda podobnie i sprawnie działa.Widzę, że kilka rzeczy się udało dograć. Super.
![]()
To jest z automatu i było od początkuZapraszanie osób do konwersacji, zezwalanie lub blokowanie im możliwości zapraszania innych osób do konwersacji, opuszczanie konwersacji, zablokowanie konwersacji przez autora pierwszej wiadomości. To chyba wszystko.
Na Darku zielone dobrze kontrastuje i nieźle to wygląda, aczkolwiek najlepiej jak można by to na stałe wyłączyć w opcjach.A może zmienić tło tych powiadomień z zielonego na jakiś inniejszy![]()
Darka nie zmieniam, myślę o domyślnym stylu.Na Darku zielone dobrze kontrastuje i nieźle to wygląda, aczkolwiek najlepiej jak można by to na stałe wyłączyć w opcjach.
Czerwony to jest tylko dla mnie dla orientacji, który kolor za jaki element jest odpowiedzialny. Łatwiej wpada w oko.Zmieniać można ale ten czerwony jest mniej czytelny i taki jakiś odstraszający.![]()
Dla osoby potrafiącej zrobić z tego użytek (pamiętającej na której stronie coś tam było), jak najbardziej jest przydatny. Dla większości chyba jednak nie. Jak nie przeszkadza, to może zostać.a ja się zastanawiam czy ten dodatek jest potrzebny
![]()
Na moim też jest.Skok do strony ułatwia przewijanie i zdaje się występuje tylko w Xenforo 2.0