- Reakcje/Polubienia
- 1583
Ja wnioskowałem...Tematy zostały przypięte chyba dzisiaj- zmiany zmiany (nie nadążam!).

Ja wnioskowałem...Tematy zostały przypięte chyba dzisiaj- zmiany zmiany (nie nadążam!).
tak tylko że jak zaktualizuję to zmiany wprowadzone (modyfikacje szablonu) znikną także niech @al decyduje.Pagination bug Fixed - no może coś zrobili z tym fatalnym licznikiem stron w tematach, na który tak narzekaliśmy wcześniej...
płatne - ? A bezpłatne też moga być?Jak macie jakieś ciekawe płatne dodatki to też wrzucajcie bo może coś się z tego wybierze.
Bardzo dobry pomysłJa wnioskowałem...
W tym chyba nie grzebałem więc można aktualizować.tak tylko że jak zaktualizuję to zmiany wprowadzone (modyfikacje szablonu) znikną także niech @al decyduje.
Mi Shoutbox pasuje tak jak jest w osobnej karcie, gdyż dzieki dodatkom do przeglądarek, do których odsyłałem w tym temacie moge sobie go ustawić jak chce. Niemniej jednak w jakimś ze styli można na próbe go ustawić obok, dla tych którzy wolą inaczej.Jak macie jakieś ciekawe płatne dodatki to też wrzucajcie bo może coś się z tego wybierze.
Mi Shoutbox pasuje tak jak jest w osobnej karcie, gdyż dzieki dodatkom do przeglądarek, do których odsyłałem w tym temacie moge sobie go ustawić jak chce. Niemniej jednak w jakimś ze styli można na próbe go ustawić obok, dla tych którzy wolą inaczej.
Nie znam sie, ale zdaje sie można:
Bezpłatny:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Btw - ładnie reklamy konkursów wyglądają z obrazkami..![]()
Mi Shoutbox pasuje tak jak jest w osobnej karcie, gdyż dzieki dodatkom do przeglądarek, do których odsyłałem w tym temacie moge sobie go ustawić jak chce. Niemniej jednak w jakimś ze styli można na próbe go ustawić obok, dla tych którzy wolą inaczej.
Nie znam sie, ale zdaje sie można:
Bezpłatny:
Btw - ładnie reklamy konkursów wyglądają z obrazkami..![]()
Teraz to mogę się na niego przesiąść.zaktualizowałem xen 2,0
A działaliście jak w tym tutorialu, który wrzuciłem? Ewentualnieten bezpłatny to my właśnie mamy i ustawianie go z boku czy na głównej nie działa, pewnie dlatego ze ma 5 lat.
Install [bd] widget framework addon to be able to put taiga chat on the sidebar. Or on the top before forum node list.
logo cykłem, a frameworkiem jutro obadamTeraz to mogę się na niego przesiąść.:dziękuę
![]()
A działaliście jak w tym tutorialu, który wrzuciłem? Ewentualnie
Jak znajdziesz chwilę, to proszę obadaj też to:logo cykłem, a frameworkiem jutro obadam
This addon only work when your server installed NodeJs module.
Zrobione.Bardzo proszę o przypięcie tematu "Gry dla dzieci (iOs) za darmo" w "Kąciku dla mobilnych".
Nieraz go trzeba szukać przez szukajkę, a gier jest b.dużo.