Zoom Player Pro za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30900
Miasto
Trololololo
Zoom Player Pro – to płatna wersja jednego z lepszych odtwarzaczy multimedialnych, pozwalających na oglądanie ulubionych filmów, programów TV czy słuchania muzyki.

Program jest prosty w obsłudze i bardzo konfigurowalny.

Kluczowe funkcje :

Smart play – automatyczne dopasowywanie filtrów dla łatwego odtwarzania.
Playlist Manager – menedżer list odtwarzanych plików multimedialnych.
Web Remote – sterowanie programem z poziomu przeglądarki internetowej.
Odtwarzanie muzyki i filmów z zabezpieczeniami DRM.
Opcje ( konfiguracje ) programu możemy zabezpieczyć hasłem, kontrole rodzicielską, ukryte funkcje nawigacyjne itp.
Tworzenie profili zawierających poziom kolorów, poziom głośności, stan korektora i wiele więcej dla każdego pliku.
Rozszerzony interfejs wiersza poleceń – funkcje Zoom Player bezpośrednio z wiersza poleceń.

Program posiada wbudowane własne kodeki, dzięki którym odtworzy praktycznie każdy format audio, wideo a nawet może służyć jako przeglądarka plików graficznych oraz program do słuchania internetowych stacji radiowych.
Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Jedno pytanie mam, czy do wysokich rozdzielczości 720p i 1080p (przewaga plików MKV) pozostać przy "Splash Lite", czy przejść na "Zoom Player Pro"?
Muszę zaznaczyć, że zależy mi tylko na funkcji odtwarzacza HD i FullHD.

Który lepszy ?

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Proponuje pobrać skoro jest na niego promocja i przetestować który będzie lepszy.

Spolszczenie do programu:

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
rafalp86 napisał:
Proponuje pobrać skoro jest na niego promocja i przetestować który będzie lepszy.

Gdyby nie interesowała mnie subiektywna ocena innych użytkowników, to nie zadawałbym pytania.

Dzięki za spolszczenie, pozdrawiam :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30900
Miasto
Trololololo
reup

W sumie Splash stworzony jest do takich jakości filmów jak podałeś, ale żeby nie było, najlepiej jak sam podejmiesz wybór czyli zainstaluj oba i wybierz ten który najlepiej tobie będzie pasował.Ja korzystam z Splasha i jak na razie nie mam zamiaru zamieniać go na inny odtwarzarek.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
OXYGEN THIEF napisał:
... Ja korzystam z Splasha i jak na razie nie mam zamiaru zamieniać go na inny odtwarzarek.

Zainstalowałem Zoom Player Pro, ...ojj jak mi się nie chciało :piwko :szydera
Po "testach" porównawczych mogę powiedzieć (ocena bardzo subiektywna ;)), że Zoom Player Pro jako odtwarzacz jest OK, ale Splash nawet w wersji Lite jest dla mnie esencją odtwarzacza HD/FullHD. Prostota i jakość obrazu, jak na razie nie do pobicia.
I ja również nie mam zamiaru zamieniać Splasha na "kijek".

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
rafalp86 napisał:

Program na końcu instalacji sam pobiera j.polski , oczywiście trzeba w odpowiednim miejscu zaptaszkować . Nie musi się już pobierać spolszczenia , przy pierwszym uruchomieniu w opcjach wybiera się w jakim języku program ma się uruchamiać .

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry