Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Nie wszyscy Polacy są wykształceni, oczytani itp.
Ostatnio dużo mówi się o homoseksualistach więc mogło się im skojarzyć z homoseksualistą. Po takiej promocji "kochających inaczej" jaka jest w mediach mogą nery puszczać.
Takie ankiety i teksty są nic nie warte. To coś w stylu że 90% rodziców jest zadowolonych że dzieci poszły wcześniej do szkoły - ja wśród znajomych w pracy, rodzinie i innych kręgach nie odniosłem takiego wrażenia.
Gdyby zdać pytanie czy zapisze się pan/pani na badania do ornitologa to wielu by się zapisało kojarząc go z lekarzem.

Pozdrawiam.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
al_arsen napisał:
Mialem to dodać do promocji bo gradka jest jedyna w swoim rodzaju ale jednak trochę drogo.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Sweter Kurta Cobaina z koncertu MTV Unplugged z 1993 roku. :yahoo
A co to takiego ta gradka? Muszę się - "z bulem" :zaciesz - przyznać, że tym razem faktycznie nie rozumiem; no, ale może to dlatego, że ja prosty człek i biegle tylko po polsku, ewentualnie angielsku, a Kolega - admin, światowiec i erudyta. :p

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12000
Miasto
Somewhere over the rainbow.
ArekS napisał:
al_arsen napisał:
Mialem to dodać do promocji bo gradka jest jedyna w swoim rodzaju ale jednak trochę drogo.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Sweter Kurta Cobaina z koncertu MTV Unplugged z 1993 roku. :yahoo
A co to takiego ta gradka? Muszę się - "z bulem" :zaciesz - przyznać, że tym razem faktycznie nie rozumiem - ale może to dlatego, że ja prosty człek i biegle tylko po polsku, ewentualnie angielsku, a Kolega - admin, światowiec i erudyta. :p

Przepraszam Cię przyjacielu, że uraziłem moim błędem, SwiftKey mi często zmienia wyrazy i mój błąd, że nie przypilnowałem. Jednocześnie cieszę się z tego błędu bo jak widać Twoją jedyną radością w życiu jest porażka bądź też pomyłka drugiej osoby. Ciesz się bo masz czym :buziakk Pozwól, że tego nie poprawię żebyś miał dowód, że admin idiota i nie umie pisać :guma

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
PiotrN72 napisał:
Ostatnio dużo mówi się o homoseksualistach więc mogło się im skojarzyć z homoseksualistą. Po takiej promocji "kochających inaczej" jaka jest w mediach mogą nery puszczać.
Takie ankiety i teksty są nic nie warte. To coś w stylu że 90% rodziców jest zadowolonych że dzieci poszły wcześniej do szkoły - ja wśród znajomych w pracy, rodzinie i innych kręgach nie odniosłem takiego wrażenia.
Gdyby zdać pytanie czy zapisze się pan/pani na badania do ornitologa to wielu by się zapisało kojarząc go z lekarzem.

Pozdrawiam.
Oczywiście, że nie wszyscy są oczytani i wykształceni...to prawda...ale to nie oznacza, że można ich usprawiedliwić...mowa jest bowiem o 30 procentach, którzy nie wiedzą, o czym mówią. Pytanie więc czy tylko w tej sprawie?
Same ankiety są jednak coś warte...pokazują bowiem, że ludzie zwyczajnie głupieją i to nie z wiekiem, ale z biegiem czasu i rozwojem technologii. Ich wiedza jest pobieżna, żeby nie powiedzieć, że żadna i nie byłoby to problemem, gdyby nie to, że u niektórych powoduje uczucie samouwielbienia.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

- Halo? Czy to cyrk?
- Tak. A o co chodzi.
- Proszę pana. Chciałbym dla was pracować. Posiadam umiejętność przesyłania zapachów na odległość.
- Co pan mi tu za bzdury opowiada? I proszę się rozłączyć, bo śmierdzi od pana czosnkiem.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
PiotrN72 napisał:
Takie ankiety i teksty są nic nie warte.
Pozdrawiam.
PiotrN72 - swoją drogą wpadłeś na ciekawy pomysł na ankietę. :ok
Ja oczywiście na takie badanie bym się nie umówił. :scratch Nie wiem tylko, co na to .... mój ptaszek. :zawsty

Eeee..., to taki tam niewinny żarcik... :klawik. Pozdrawiam. :hippie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28992
Miasto
Trololololo
6d05bd2542dac8b7327bfd9e5bb85dad.gif

tofana

Bardzo aktywny