al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Somewhere over the rainbow.
no bo takie info to problem znaleźć w necie, na fejsbuku; wow, ale wymyśliłeś, długo nad tym siedziałeś? aż kwadrans?
nie dziwię się, skoro całą swoją wiedzę czerpiesz z 'Niezbędnika':szydera

---
motto dla ciebie
---
tnhwreN.jpg

:szydera:szydera:szydera

PS. pamięć też masz krótką, to ci przypomnę ... muza to moja działka i wiem o niej, i co w niej wiele więcej niż ty

A to z regulaminu nie wiesz, że jak wstawiasz jakieś info z fejsbuka czy innej strony to podajesz źródło :scratch

Wnioskując po pogrubionym ciągle foncie to ta muzyka na której lepiej się znasz to tak mniej więcej Fogg albo Ordonówna.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
A to z regulaminu nie wiesz, że jak wstawiasz jakieś info z fejsbuka czy innej strony to podajesz źródło :scratch

Wnioskując po pogrubionym ciągle foncie to ta muzyka na której lepiej się znasz to tak mniej więcej Fogg albo Ordonówna.
czytaj ze zrozumieniem - napisane na podstawie, więc nie muszę dawać linków, aczkolwiek proszę bardzo:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

to nie wszystkie, bo mam jeszcze, które dorzucę, na drugim kompie ...
---

na Foggu i Ordonównie również, a ponieważ prowokujesz, to poddam ocenie twój gust na podstawie wrzutek w dziale dot. muzy, ale muszę trochę popracować nad tematem ...
jeśli duża czcionka ci przeszkadza, te weź sobie np. lornetkę i patrz na tekst od drugiej strony ... :szydera
---
ty... ten twitter też 'wali' większą czcionką niż ty ... weź im napisz równie coś mądrego ... :szydera
---
na drugim kompie miałem tylko zaczyn informacyjny więc go dopisuję

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
mocne uderzenie polskiej policji w zorganizowana przestepczosc. Wale to w spoiler bo jak sie dowiedza o tymw Kolumbii to zaczna nasylac zabojcow na tych co im rozlozyli swiatowy biznes.

Ja mam więcej przy sobie jak idę z moją lubą na zakupy do galerii handlowej.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
@al jak nie masz czym błysnąć, to błyśnij lepiej złotym zębem... Z jakiego powodu wyrzuciłeś moje wstawki...
96405369_2498100980501621_1648540368125296640_o.jpg

ERT1kXcWoAcZkx9.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
@al jak nie masz czym błysnąć, to błyśnij lepiej złotym zębem... Z jakiego powodu wyrzuciłeś moje wstawki...
96405369_2498100980501621_1648540368125296640_o.jpg

ERT1kXcWoAcZkx9.jpg

Wykasowałem też swoje, powalczysz też o nie :?? Kasowałem jak leci, jak skasowałem coś "istotnego" to jak widać macie kopie zapasowe śmiesznych postów więc sobie wstawicie.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Wykasowałem też swoje, powalczysz też o nie :?? Kasowałem jak leci, jak skasowałem coś "istotnego" to jak widać macie kopie zapasowe śmiesznych postów więc sobie wstawicie.
Mógłbyś w końcu spróbować zrozumieć, że PZD to forum, a więc w założeniu platforma do wymiany poglądów... Mam poczucie, że przedstawiliśmy uprzejmie swoje punkty widzenia i nikt tu nikogo nie obraził... Proszę nie zabijać idei forum, bo ono nie jest prywatnym blogiem administratora...
A swoje posty każdy powinien móc kasować, również ja... Czy nie?

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Mógłbyś w końcu spróbować zrozumieć, że PZD to forum, a więc w założeniu platforma do wymiany poglądów...
spróbować zrozumieć / forum / w założeniu platforma / wymiana poglądów
w tym jednym zdaniu wstawiasz Zeno za dużo tzw. trudnych kwestii ...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12393
Miasto
Mógłbyś w końcu spróbować zrozumieć, że PZD to forum, a więc w założeniu platforma do wymiany poglądów... Mam poczucie, że przedstawiliśmy uprzejmie swoje punkty widzenia i nikt tu nikogo nie obraził... Proszę nie zabijać idei forum, bo ono nie jest prywatnym blogiem administratora...
A swoje posty każdy powinien móc kasować, również ja... Czy nie?

Proszę sobie wymieniać poglądy czy kaspersky jest lepszy od Bitka a windscribe od cyber ghosta. Nie mam nic przeciwko. Nie ma tematu polityczno - społecznego więc takie tematy proszę poruszać na innym forum/blogu albo np. na PW. No chyba że widowni potrzebujecie to PW nie przejdzie.

Co do idei to bym się spierał bo ideą admina raczej nie była polityczna szczekaczka i jak sobie płaci za serwer i inne takie to chyba może czegoś wymagać. Gdyby to było forum oparte na patronite to ok.

W sieci jest pełno miejsc gdzie takie tematy poruszać sobie można. Przypomnę także delikatnie, że parę lat temu użytkownicy PZD zdecydowali że nie chcą polityki na forum (można to znaleźć na forum).

Co do kasowania postów to mogą zostać skasowane razem z kontem. Nikt oprócz komunistów i ekologów nie ma możliwościach kasowania postów.

Proszę to w końcu zrozumieć, że to forum było zakładane z myślą o czymś innym niż mądre światopoglądowe tematy. PZD to forum jak piszesz ale jak wiesz tematyczne i jest to sprecyzowany temat.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Nikt oprócz komunistów i ekologów nie ma możliwościach kasowania postów.
Mam bardzo proekologiczne podejście do życia i wspieram ekologów. Proszę o przywrócenie edycji swoich postów, należy mi się. :)

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Nikt oprócz komunistów i ekologów nie ma możliwościach kasowania postów.

Mam bardzo proekologiczne podejście do życia i wspieram ekologów. Proszę o przywrócenie edycji swoich postów, należy mi się. :)

coś chyba nie zrozumiałem ... powiedzmy, że to zdanie brzmi poprawnie tak "... nikt oprócz komunistów i ekologów nie ma możliwości kasowania postów ...", czyli, ktoś kto kasuje posty na forum i ma taką możliwość, znakiem tego jest komunistą i/lub ekologiem albo to 'nikt'? :szok:myśli2
Zeno! gdybyś był proekologiczny i prokomunistyczny łącznie, bo nie wiadomo czy rozłącznie, to dopiero wtedy mógłbyś się starać o przywrócenie edycji swoich postów ... na razie nie ma wykładni ...

Ostatnia edycja:

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
coś chyba nie zrozumiałem ... powiedzmy, że to zdanie brzmi poprawnie tak "... nikt oprócz komunistów i ekologów nie ma możliwości kasowania postów ...", czyli, ktoś kto kasuje posty na forum ma taką możliwość, znakiem tego jest komunistą i/lub ekologiem?
Admin zapewne musi być - używając terminologii komputerowej - takim: all in one... :myśli2

Do góry