Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
0.jpg

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12387
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Minister Sprawiedliwości uważa, że Europejski Trybunał Praw Człowieka jest organem UE :szydera No trzymajta mnie bo nie wytrzymię :omygod

FDrxAShX0AANK6Y

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Agencja reureorstreamable posiada wideo z uzycia gazu lzawiacego na akurat ta ofiare, tak wdziecznie zaprezentowana przez Gazete Wyborcza:

Dziennikarka Jenan Moussa tłumaczy że to odymianie jest po to, by zneutralizować działanie gazu :sarkazm Sama zrobiła podobnie, by zmniejszyć pieczenie oczu.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12387
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Chcesz się wypisać z newslettera Alior Banku. Ok, prześlij na majla wiadomość zawierającą imię, nazwisko i datę urodzenia :facepalm

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Czy ktos TO moze przepchnac? Na tyly wroga? Jako bron psychologiczna?
.....................
Jedno moge wnioskowac: jesli ktos ja wpisal na liste wyborcza to musi miec zajefajne cycki...
Podoba mi się jej stwierdzenie z bodajże 4.14: zweryfikować, przeszkolić i zobowiązać do pracy. Niestety jej móżdżek nie zorientował się że to wymagałoby postawienia zasieków na Odrze i Nysie, w Tatrach i ch... wie gdzie jeszcze, aby nie spierdol.....li :kwiczy2

Jednak sama w ramach bohaterskiego czynu mogłaby wyjechać na Białoruś, wziąć za męża chyżego inżyniera (oraz ze dwóch innych w konkubinacie) i po powrocie do PL zwiększyć liczebność demograficzną. Historia napewno to doceni :sarkazm

Ostatnia edycja:

PanOK

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
363
Emitery infradźwięków i migranci będą darli spod granicy. A niech zapchają bielorus i ruś
Chyba ze do wystrachania wystarczy Senyszyn śpiewająca...

Do góry