konarsky

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
479
Trzeba by jeszcze założyć tam konto. To nie Twitter czy Reddit, że można paczać bez rejestrowania.
chopecku: wyłącz adblocka, odśwież stronę (ctrl+F5) i oglądaj

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
vaterek457.png

• Lubię to
Reactions: MLJ

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Najpierw cytaty :sarkazm
Możliwe, że plan tusko-niemiecko-ruski polega na ściągnięciu policji na granicę, żeby 11 listopada dokonać w kilku miastach do walk i "ataku na siedziby władz"
Kiedy delegacja rządowa ruszyła pod Pomnik Nieznanego Żołnierza bydło zawiadywane przez PO zaczelo krzyczeć "Jebać PiS"
Rada Europy i kilkanaście państw oczekują od KE wsparcia przy finansowaniu bariery w Polsce na granicy z Białorusią. Jednak von der Leyen nie zgadza się. Jest wściekła, bo kryzys przeszkodził w grillowaniu Polski i próbie przejęcia władzy przez Tuska. A Polska zyskuje wsparcie.
Właśnie dostałem wiadomość że na trasie Marszu od Ronda Dmowskiego do stacji Powiśle lewactwo wywiesza w oknach i na balkonach flagi tęczowe i znak błyskawicy . To jest prowokacja by ktoś z Marszu czymś rzucił.Nie dajmy się sprowokować bo kamery TVN czekają.
Białoruska agencja państwowa Biełta chyba się zagalopowała z propagandą. Cytuje jednego z migrantów: "Polska nie puszcza, choć ja chcę po prostu przejść przez ten kraj bo tam jest nie lepiej niż w Iraku". Co białoruski czytelnik pomyśli o Białorusi w tej sytuacji?
Europoseł ekolo-lewaków Damien Carême proponuje, żeby Unia zaszantażowała Polskę, że nie dostanie kasy z planu odbudowy dopóki nie wpuści imigrantów. "UE ma środki, żeby zmusić Polskę do otwarcia granic. Inaczej będziemy świadkami prawdziwego ludobójstwa."
Jeśli Niemcy przeforsują utworzenie armii europejskiej, to właśnie tacy ludzie będą jej mięsem armatnim wkraczającym do Polski w celu reedukacji nas na "prawdziwych Europejczyków".

A skąd to:?? Z profilu członka kolegium IPN K.W. :kwiczy2

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
a co chciałeś przez to przekazać? że naiwnie zapytam?
to samo pytanie możesz zadać osobie której odpowiedziałem. Zwykła odp. dla zrównoważenia tematyki. Odniosłem wrażenie że gość jest zbulwersowany tą sytuacją z filmu, więc teraz może zobaczyć że na innych "podwórkach" podobne klimaty. Tyle w temacie.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
to samo pytanie możesz zadać osobie której odpowiedziałem. Zwykła odp. dla zrównoważenia tematyki. Odniosłem wrażenie że gość jest zbulwersowany tą sytuacją z filmu, więc teraz może zobaczyć że na innych "podwórkach" podobne klimaty. Tyle w temacie.
dla zrównoważenia tematyki, powiadasz... hm... to co będzie zrównoważeniem tematyki dla palenia flag państwowych, książek, portretów szefa największej partii opozycyjnej, wieszania na szubienicy portretów członków opozycji, etc. etc.?
nie mogę się doczekać kolejnego filmiku/kolejnych filmików... jeśli jesteś łaskaw...

Ostatnia edycja:

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Owszem, gość jest bardzo zbulwersowany "ciemniackim" praktykom. Jak widać na filmiku z UK, tam też na tym polu nie jest kolorowo.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Zastanawiam się nad jednym. Swego czasu był komunikat (informacja) administracji, że Nie uprawiamy polityki :nono
Jakiś czas był spokój, powróciła jedna osoba i ponownie robi się szambo :guma

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo
Zastanawiam się nad jednym. Swego czasu był komunikat (informacja) administracji, że Nie uprawiamy polityki :nono
Jakiś czas był spokój, powróciła jedna osoba i ponownie robi się szambo :guma
Spokojnie :) szambiara już jest niedaleko :)

Do góry