- Reakcje/Polubienia
- 37
Z tego co wiem, to nie ma problemu z ochrzczeniem nieślubnego dziecka, więc obrazek nie ma sensu 

TajnyAgent napisał:Który Urząd Skarbowy opublikował te dane?
A tabelkę zrobił Pan Janusz z Warszawy na podstawie własnoręcznie zgromadzonych danych.![]()
ja natomiast czytuję całkiem coś innego ale to zapewne zależy od smalcu i pana w sukience.marsellusaliveinНиш napisał:Z tego co wiem, to nie ma problemu z ochrzczeniem nieślubnego dziecka, więc obrazek nie ma sensu![]()
ja natomiast czytuję całkiem coś innego ale to zapewne zależy od smalcu i pana w sukience
Jak zwykle w okresie finału WOŚP trzeba poszczekać i ludziom powciskać pierdoły. Obrazek jest starawy i 2 lata temu już było komentarz do niego i "rewelacji", które pokazuje. To zwykła manipulacja i naprawdę trzeba nie mieć za grosz rozsądku, żeby w te bzdety wierzyć. Komentarz to tego zasraństwa poniżejbonaventura napisał:takie tam drobne![]()
ichito napisał:Jak zwykle w okresie finału WOŚP trzeba poszczekać i ludziom powciskać pierdoły. Obrazek jest starawy i 2 lata temu już było komentarz do niego i "rewelacji", które pokazuje. To zwykła manipulacja i naprawdę trzeba nie mieć za grosz rozsądku, żeby w te bzdety wierzyć. Komentarz to tego zasraństwa poniżejbonaventura napisał:takie tam drobne![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Orkiestra prowadzi i publikuje swoje rozliczenia, a jest pod takim nadzorem od prawie ćwierć wieku, że dawno by poszła w cholerę, gdyby coś było nie tak w rozliczeniach.
Aha...Jakby dobrze poszukać to "pan Janusz", który tak skrupulatnie manipuluje ma swojego adwersarza...to "pan Zdzisiek", u którego WOŚP wydaje więcej, niż zbiera...i on też ma swoje źródła.
![]()
sobie mogę zarzucic tylko tyle,że nie podałem skąd to info
No niestety jest problem. Znam kilka takich historii od bliskich znajomych i nie tylko.marsellusaliveinНиш napisał:Z tego co wiem, to nie ma problemu z ochrzczeniem nieślubnego dziecka, więc obrazek nie ma sensu![]()
Przestań Zeno...chyba się naczytałeś "Krytyki Politycznej"Zeno napisał:No niestety jest problem. Znam kilka takich historii od bliskich znajomych i nie tylko.