Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
7_n.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
1250322810-by-kwas-500-107565.jpg

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
Notka: Poniżej publikujemy list otwarty do Wojciecha Sumlińskiego autorstwa pana Roberta Ginalskiego, tłumacza kilkudziesięciu powieści kryminalnych i sensacyjnych, m.in. autora przekładu „Mrocznego Krzyżowca” Alistaira MacLeana, z którego obszernych fragmentów korzystał autor „Niebezpiecznych związków Bronisława Komorowskiego”. List został przysłany do redakcji 11 stycznia, zaraz po publikacji pierwszego tekstu na temat plagiatów, kiedy jeszcze w niewinność Sumlińskiego zdawała się wierzyć – inaczej niż dziś – duża część prawicowych czytelników.
Całość poniżej...tam też inne artykuły w tym temacie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
l_14781998afe0a59mysle_wiec_jestem.jpg

A

Anonymous

Mirko napisał:
słuchaj mirko... rozumie ze twoje poglądy są zbieżne z poglądami właściciela tego forum, i po części możesz tego typu prowokacje tu prowadzić... nie mniej mnie jako człowieka , i jako katolika, tego typu wstawki obrażają
i będę wdzięczny gdy zaniechasz wstawek które uderzają nijako w wartości w których bylem wychowany , i wychowuje swoje dzieci
mam nadzieje ze to uszanujesz

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
jorn napisał:
słuchaj mirko... rozumie ze twoje poglądy są zbieżne z poglądami właściciela tego forum, i po części możesz tego typu prowokacje tu prowadzić... nie mniej mnie jako człowieka , i jako katolika, tego typu wstawki obrażają
i będę wdzięczny gdy zaniechasz wstawek które uderzają nijako w wartości w których bylem wychowany , i wychowuje swoje dzieci
Otóż również jestem katolikiem ( myślącym ) jakby co, i mam swoją rodzinę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Kurcze więcej dystansu, temat :Śmieszne, albo i nieśmieszne więc i obrazek przedstawiający cokolwiek i gdziekolwiek dla jednego może być śmieszny a dla drugiego już nie.

Prowokacją było by gdyby wpadł on np do : Śmiesznych czy Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software Problems :francuz

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Mirko napisał:
jorn napisał:
Otóż również jestem katolikiem ( myślącym ) jakby co, i mam swoją rodzinę.

Dwo­jako chy­biamy w naszych sto­sun­kach z ludźmi: gdy ich krzyw­dzi­my i gdy im nie po­maga­my, choć pomóc możemy.
Dołączam do prośby Jorn-a.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
OXYGEN THIEF napisał:
Kurcze więcej dystansu, temat :Śmieszne, albo i nieśmieszne więc i obrazek przedstawiający cokolwiek i gdziekolwiek dla jednego może być śmieszny a dla drugiego już nie.

Prowokacją było by gdyby wpadł on np do : Śmiesznych czy Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software Problems :francuz
Oxy, proszę Cię :zawsty Jeśli tak się sprawy przedstawiają, to zauważ hipokryzje - dla jednych może być temat polityczny dotyczący tego czy tamtego śmieszny, a dla innych nie. Ale skoro jest powodem rozterek niektórych użytkowników i nie potrafią poluzować gorsetu, uznałeś, że takich tematów tu ma nie być. Teraz jest sytuacja w zasadzie analogiczna, wiec konsekwentnie wychodzi na to, że jak mnie śmieszy obrazek z "zakazanej tematyki" to kit, jak ktoś się oburzy, bo to jest w śmiesznych nieśmiesznych?
Nie czaję :scratch

Do góry