Całość poniżej...tam też inne artykuły w tym temacieNotka: Poniżej publikujemy list otwarty do Wojciecha Sumlińskiego autorstwa pana Roberta Ginalskiego, tłumacza kilkudziesięciu powieści kryminalnych i sensacyjnych, m.in. autora przekładu „Mrocznego Krzyżowca” Alistaira MacLeana, z którego obszernych fragmentów korzystał autor „Niebezpiecznych związków Bronisława Komorowskiego”. List został przysłany do redakcji 11 stycznia, zaraz po publikacji pierwszego tekstu na temat plagiatów, kiedy jeszcze w niewinność Sumlińskiego zdawała się wierzyć – inaczej niż dziś – duża część prawicowych czytelników.
słuchaj mirko... rozumie ze twoje poglądy są zbieżne z poglądami właściciela tego forum, i po części możesz tego typu prowokacje tu prowadzić... nie mniej mnie jako człowieka , i jako katolika, tego typu wstawki obrażająMirko napisał:
Otóż również jestem katolikiem ( myślącym ) jakby co, i mam swoją rodzinę.jorn napisał:słuchaj mirko... rozumie ze twoje poglądy są zbieżne z poglądami właściciela tego forum, i po części możesz tego typu prowokacje tu prowadzić... nie mniej mnie jako człowieka , i jako katolika, tego typu wstawki obrażają
i będę wdzięczny gdy zaniechasz wstawek które uderzają nijako w wartości w których bylem wychowany , i wychowuje swoje dzieci
mam nadzieje ze to uszanujesz
Mirko napisał:Otóż również jestem katolikiem ( myślącym ) jakby co, i mam swoją rodzinę.jorn napisał:słuchaj mirko... rozumie ze twoje poglądy są zbieżne z poglądami właściciela tego forum, i po części możesz tego typu prowokacje tu prowadzić... nie mniej mnie jako człowieka , i jako katolika, tego typu wstawki obrażają
i będę wdzięczny gdy zaniechasz wstawek które uderzają nijako w wartości w których bylem wychowany , i wychowuje swoje dzieci
mam nadzieje ze to uszanujesz
Dołączam do prośby Jorn-a.Dwojako chybiamy w naszych stosunkach z ludźmi: gdy ich krzywdzimy i gdy im nie pomagamy, choć pomóc możemy.
Oxy, proszę CięOXYGEN THIEF napisał:Kurcze więcej dystansu, temat :Śmieszne, albo i nieśmieszne więc i obrazek przedstawiający cokolwiek i gdziekolwiek dla jednego może być śmieszny a dla drugiego już nie.
Prowokacją było by gdyby wpadł on np do : Śmiesznych czy Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software Problems![]()