Telewizja...już nie publiczna i jeszcze nie narodowa...zachwyca coraz bardziej. Ten gość na filmie ("burza" jasnych włosów) to były już członek kabaretu OTTO, który został zaproszony jako komentator do audycji na temat wyboru polskiej reprezentacji w piłce nożnej...to tak dla informacji
artoor ale tak dla równowagi co ma to twoje źródło na usprawiedliwienie działania potocznie określanego wiochą? bo komorowski, to duda też?
wiocha to wiocha w jakimkolwiek wydaniu. dzieci w ochraniaczach, obydwaj prezydenci /jak widać na obrazkach/ i świta bez.
belweder to nie muzeum ani szpital by nosić ochraniacze. wart pac pałaca i widać, że „tradycje i zwyczaje” są kontynuowane chociażby w tej absurdalnej kwestii.
po odejściu dudy będziemy robić spis z natury?
givedayaway, oczywiście - zgadza się - wiocha jest wiocha bez względu na to za czyich rządów. Tylko chciałem zwrócić uwagę na fakt, że ta wiocha trwa już od dawna, a nie od obecnie obejmujących władzę. To, jak przedstawiło to zdjęcia podane przez Oxy'ego można porównać do GW, TVN etc., a to co ja pokazałem - tak przedstawiłyby to bezstronne media Ot, taka mała różnica, czaisz?
tylko że ja wstawiając ten obrazek miałem na myśli "niebieskie skarpetki" natomiast ty odebrałeś to inaczej i proszę cię nie porównuj mnie ani nikogo do innych bo świadczy to tylko o twojej słabości.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.