3 maja: Kreml ostrzelany z drona.
7 maja: polska policja nie może znaleźć drona.
Kropki połączcie sami.
3 maja: Kreml ostrzelany z drona.
7 maja: polska policja nie może znaleźć drona.
Kropki połączcie sami.
To manipulacja szyta grubymi nićmi. Trzaskowskiego czasem widuję w komunikacji miejskiej. Jeździ z jednym ochroniarzem. Nie jest dla niego problemem jechać na stojąco w pełnym wagonie metra.nie wiem czy to prawda. Jesli tak to coz... Platforma Obywatelska rowna do konkurencji....
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To manipulacja szyta grubymi nićmi. Trzaskowskiego czasem widuję w komunikacji miejskiej. Jeździ z jednym ochroniarzem. Nie jest dla niego problemem jechać na stojąco w pełnym wagonie metra.
Widziałem jednego ochroniarza w metrze. Jeśli był jeszcze jakiś, to gdzieś daleko. Co ciekawe kilka osób poprosiło Tzraskowskiego o wspólne selfie i jakoś nie było problemu.Gdybym nawet w to uwierzył, że Trzaskowski jeździ metrem albo autobusem to myślisz że jego ochroniarze mają koszulki z napisem "hej, to ja, jestem ochroniarzem dupiarza" żeby łatwiej ich było zlokalizować i policzyć![]()
Czyzby? Wiesz, ja mam taki zwyczaj ze na ogol sprawdzam co wrzucam. Ale skoro uwazasz ze to manipulacja, to zapraszam do dyskusji:To manipulacja szyta grubymi nićmi. Trzaskowskiego czasem widuję w komunikacji miejskiej. Jeździ z jednym ochroniarzem. Nie jest dla niego problemem jechać na stojąco w pełnym wagonie metra.
Dodanie projektu obywatelskiego likwiduującego parking pracowniczy jest prowokacją. To tak jakby miasto wpadło na pomysł przekształcenia ulicy Wiejskiej w deptak z łąką kwietną. Technicznie się da, ale to byłoby złośliwe i głupie.Czyzby? Wiesz, ja mam taki zwyczaj ze na ogol sprawdzam co wrzucam. Ale skoro uwazasz ze to manipulacja, to zapraszam do dyskusji:
Dlaczego uwazasz ze strona Budzetu Obywatelskiego Urzedu Miasta Warszawy manipuluje w swojej odpowiedzi na propozycje, ktora (zarowno propozycja jak i odpowiedz) sa ogolnie dostepne na:
czy uwazasz ze manipulacja nastapila w wyniku:
1. upojenia alkoholowego i/lub innymi substancjami psychoaktywnymi osoby ktora podpisala decyzje o odrzuceniu wniosku (pomimo pierwotnej akeptacji)?
2. wlamania znanej i lubianej grupy hakerskiej "Tajemniecze Don Pedro z Krainy Deszczowcow" na strone Urzedu Masta Warszawy i spowodowanie odrzucenia wniosku?
3. Szantazu pracownikow/pracownic i pracocostamow Urzedu Miasta za pomoca pozyskanych w drodze mniej lub bardziej legalnej materialow kompromitujacych tychze?
4... podaj swoje propozycje.
Ale wydaje mi sie ze onad wszystkim to tak, jest tu manipulacja: Ty piszesz "czasami", urzedasy (w swej odmowie, mozesz sie z nia zapoznac za pomoca ww linku) pisza: "Użytkowanie samochodów służbowych jest spójne z polityką Miasta. Od kilku lat UM sukcesywnie reorganizuje kolumnę transportową likwidując samochody spalinowe z wysokim poziomem emisji spalin na rzecz samochodów elektrycznych lub hybrydowych. Prezydent i zastępcy korzystają z takich właśnie pojazdów." - wiec ktos tu niewatpliwie manipuluje.
Natomiast czystym skurwysynstwem oraz niedopowiedzeniem jest stwierdzenie w tejze odmowie: "Władze, Prezydent zachęcają warszawiaków do korzystania z komunikacji miejskiej oraz rowerów.".
Otoz nie, kuwa, NIE ZACHECAJA a ZMUSZAJA. ot, taka drobna manipulacja ze strony Prezydenta i Urzedu Jego.
PS: ten projekt tez uwalili, czeka na publikacje uzasadnienia odmowy:
O, to to wlasnie:"zlosliwe i glupie" jest twierdzenie ze wprowadzenie stref czystego powietrza ma rozladowac korki.Dodanie projektu obywatelskiego likwiduującego parking pracowniczy jest prowokacją. To tak jakby miasto wpadło na pomysł przekształcenia ulicy Wiejskiej w deptak z łąką kwietną. Technicznie się da, ale to byłoby złośliwe i głupie.
Jestem zmotoryzowany. Muszę do pracy przejechać na drugi koniec miasta. Mam do wyboru objechanie miasta lub zostawienie samochodu na parkingu P+R i przejazd komunikacją miejską (co najczęściej robię). Władze miasta mnie do tego nie zmuszają. Jest to wynik korkowania się ulic w centrum. Ulic się nie poszerzy, domów się nie przestawi a mieszkańcy też chcą jakoś żyć.