Psychiatria jest jakimś rozwiązaniem [....]

Psychiatria jest jakimś rozwiązaniem [....]

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To już ku**a nie jest śmieszneSprzedam dom, dla jednych święty dla mnie nawiedzony. Cena nie gra roli. Chyba po mnie idą
![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

W ratach wysyła żeby ludzie się nie denerwowaliChyba już bieda zagląda do budżetu, więcej nie miał?

Lot linii Asiana Airlines do Daegu w Korei Południowej. Pasażer siedzący przy wyjściu ewakuacyjnym otworzył drzwi samolotu. Zeznał, że zrobił to, ponieważ miał duszności i chciał szybciej wysiąść. Samolot podchodził w tym czasie do lądowania i był na wysokości ok. 200 m nad ziemią i ok. 2-3 min. przed lądowaniem. Samolot wylądował bezpiecznie, ale kilkoro pasażerów zostało przewiezionych do szpitala z problemami z oddychaniem. Po wylądowaniu mężczyzna, który otworzył drzwi, został aresztowany.
"W wierze katolickiej fakt nierozkładania się ciała jest oznaką świętości i może być istotnym argumentem w procesie beatyfikacyjnym". Biskup z diecezji Kansas zastrzegł jednak w wydanym oświadczeniu, że proces beatyfikacji nie został rozpoczęty. Ciało musi zostać poddane wnikliwym badaniom.

Wiem że moda na śmieciowe artykuły przybiera tempa, ale żeby jeszcze za to płacić 
Boring Report, uruchomiony w marcu, został stworzony przez dwóch inżynierów z Nowego Jorku - Vasishta Kalinadhabhotla i Akshith Ramadugu. Darmowa usługa jest także wspierana przez dotacje i niedawno znalazła się wśród pięciu najczęściej pobieranych aplikacji w sekcji Magazyny i Gazety w Apple App Store. Przedstawiciele Boring Report odmówili podania szczegółów dotyczących liczby użytkowników, ale powiedzieli magazynowi Fortune, że planują w przyszłości wprowadzenie wersji płatnej.