MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5670
350965821_927527995183827_1093403205976627278_n.jpg

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56081
W czwartek dziennik "Rzeczpospolita" doniósł, że kontrolerzy zabezpieczyli dokumenty, które mogą rzucić nowe światło, kto był w grudniu informowany, że nieznany obiekt wleciał ze wschodu do Polski. Wśród wspomnianych osób miał znaleźć się premier Mateusz Morawiecki, który miał być natychmiast poinformowany o zdarzeniu pod Bydgoszczą. O sprawie miała wiedzieć także służba dyżurna ministra obrony Mariusza Błaszczaka, a także zespół szefa Sztabu generalnego Wojna Polskiego.

Na te wieści Bambik odpowiedział:

Ja zdecydowanie jeszcze raz podkreślam, że o niczym nie wiedziałem w grudniu. Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu. "Rzeczoposlita" przedstawiła wierutne kłamstwo. Myślę, że to może być przykład tej rosyjskiej propagandy. Przykład wierutnej bzdury, kłamstwa. Coś potwornego.

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13496
Miasto
Somewhere over the rainbow.
W czwartek dziennik "Rzeczpospolita" doniósł, że kontrolerzy zabezpieczyli dokumenty, które mogą rzucić nowe światło, kto był w grudniu informowany, że nieznany obiekt wleciał ze wschodu do Polski. Wśród wspomnianych osób miał znaleźć się premier Mateusz Morawiecki, który miał być natychmiast poinformowany o zdarzeniu pod Bydgoszczą. O sprawie miała wiedzieć także służba dyżurna ministra obrony Mariusza Błaszczaka, a także zespół szefa Sztabu generalnego Wojna Polskiego.

Na to wieści Bambik odpowiedział:

Ja Bambikowi wierzę. Tak jak on na kłamstwie nie zna się nikt :klawik

S

spamtrash

Answer No 2: teraz na serio.

Smiech smiechem, rasizm rasizmem, dobra zabawa nie jest zla ALE:
1. Swiezo upieczeni specjalisci z Kashtan IT NIE SA ZDOLNI DO NAPISANIE 2 (slownie: DWUH) sensownych linijek kodu (zrodlo:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
) - zrodlo jest indyjskie, oni sie z tym nawet nie kryja ze dyplomy uniwesyteckie znajduja w curry.
2. Ja osobiscie mialbym niejakie wahania nastroju jadac przez most zaprojekotwany przez "endzinera" (z innego kolorowego kraju) ktory podjal byl mordercza probe i zdal egzamin z matematyki na 20%... i tu chcialbym przypomniec: rzut moneta w teztach tak/nie daje 50%.
Zrodlo:

Tak tylko nadmienia bo i Polska tez sie koloruje na potege...

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56081
Smiech smiechem, rasizm rasizmem, dobra zabawa nie jest zla ALE:
1. Swiezo upieczeni specjalisci z Kashtan IT NIE SA ZDOLNI DO NAPISANIE 2 (slownie: DWUH) sensownych linijek kodu (zrodlo:

Angole tak swą dziatwę wyedukują że za 50 lat będą musieli do Niemiec jeździć na szparagi :kwiczy2

S

spamtrash

Angole tak swą dziatwę wyedukują że za 50 lat będą musieli do Niemiec jeździć na szparagi :kwiczy2

Powiem tak: jak mi pan powiedzial kiedys na moje zgolszenie ze zawor cieknie i trza uszczelke zmienic ze "we will deploy an engineer", to moja odpowiedz brzmiala:
I beg your pardon? an ENGINEER? you wanted to say: the sub- vice- pseudo- deputy- of the helper of the graduate technician, perhaps? :szydera

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13496
Miasto
Somewhere over the rainbow.

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Organ szczucia kolegi przybocznego "Rudego" Hajdarowicza. Tak, tego, który spotykał się z prawą ręką Tuska Grasiem o pierwszej w nocy pod śmietnikiem, ażeby konsultować, co do dalszej pacyfikacji "Rzepy" i redagowania artykułów. Krótko mówiąc "Rzepa" konsekwentnie realizuje postanowienia doktryn towarzystwa Rudego Pinokia.

Ostatnia edycja:
Do góry