Material ma 11 lat, jednakze uwazam ze cos jest na rzeczy...
Ja osobiscie zostalem uznany za nie-ludzia dawno temu wiec mnie to wali niejako, ale:
w 2013 roku zostal opublikowany material z ktorego wynika ze homo sapiens (ktory wg oficjalnej nauki wzial i przyszedl z Afryki i gwalcil co popadnie tak poteznie ze wyparl dumnych przedstawicieli homo neandertalensis) pochodzi w prostej linii od faktu ze malpy uwielbialy uprawiac sexa ze swinkami.
Nie wiem, nie wnikam, nie znam sie, ja jestem niedobitek z za duzymi walami nadoczolowymi i innymi takimi, anyway:
biorac pod uwage:
1. material pracowy:
2. obecna facynacje Julek (neolitycznych szympansic) Chadami z grona sand niggers (ekhem)
to w sumie sie zgadzam z tezami postawionymi w cytowanym materiale.
Pozostaje ustalenie proporcji...
i tu zapraszam do konstruktywnej debaty:
Zalozenia:
a) wg uczonych wspolczensy jewropejczuk to sandnigger, aka krzyzowka swinki i malpki.
b) przyjmijmy dla uproszczenia: szynka swinka to material genetyczny 1, a chitra malpka z Radomia to material genetyczny 2.
biorac pod uwage sklonnosci do demonstrowania/pretendowania do mistrzostwa w zdolnosciach manualnych jednego uzera forum, oraz sklonnosci do mania racji kosztem innych poslicy AM Zukowskiej-Gnojarskiej (albo jakos podobnie, mi sie zawsze Zuk <-> Gnojak utrwalilo od podstawowki):
wyjasnij w ktorym z ww indywidualnosci jest wiecej materialu genetycznego 1, a w ktorym wiecej materialu 2.
Swoja ocene uzasadnij w maksimum 3 zdaniach.
Punkty bonusowe:
wyjasnienia powinny nie zawierac wulgaryzmow.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.