Nie mógłbyś, bo nie należysz do "rodziny"![]()
Na pewno nie do tej co trzeba

Nie mógłbyś, bo nie należysz do "rodziny"![]()
Nic prostszego! Załóż fundację a la "Złoty Melon" i będziesz miał przeszło 40 baniek. Albo weź torbę z Biedronki, pochodź po znajomkach firmy "Tusk & syn" i 600 tysi euro masz jak... wA mógłbym przekuć swoje wyimaginowane m2 w willę za publiczne pieniądzenie to żebym nalegał ale jak coś to mogę w ostatniej chwili jakąś fundację założyć albo coś.
PrzemysłPrzemyśl to![]()
Nic prostszego! Załóż fundację a la "Złoty Melon" i będziesz miał przeszło 40 baniek. Albo weź torbę z Biedronki, pochodź po znajomkach firmy "Tusk & syn" i 600 tysi euro masz jak... wAmberGoldBanku.
Albo teleportuj się, lub wróć myślami do czasów poprzednich ekip. To takich willi i wyimaginowanych M2 miałbyś bez liku.
Itd... itp...
Pomogłem?![]()
Ci z opozycji chcieliby swój wyimaginowany świat na siłę przekuć w rzeczywistość.
Aczkolwiek trzeba przyznać, że niejednokrotnie przy pomocy pseudosędziów im się udaje.
A TU KOLEJNY MATOŁEK, Leszek:
Towarzyszu (widzę, że do takiego zwrotu Waści się przyzwyczaił, to nie chcę tej maniery - zapewne z tradycjami, a jakże - zaburzać) jeżeli ktoś tu ma wypraną pewną część ciała, którą zazwyczaj nosi się między uszami, to w łatwy sposób towarzysz go odnajdzie - wystarczy spojrzeć w lustro.Hmmm... zobaczymy co i jak z brytyjskimi sedziami, co bedzie o tyle smieszne ze po brexicie...
....Podsumowujac... Ariel? OMO? nie wiem co tak Wasci mozg wypralo ale skuteczne jest, poprosze o info....
...PiS: Przywlaszczymy i Spierdalamy...
Baranek na papierze toaletowym obraża katolików