Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Nie wyluzuje, bo przy takich tematach, trudno o luz. Nie ja zamieściłem te posty, ja na nie tylko zareagowałem. Nie na wszystko będę przymykac oko. Skoro Cię zniesmaczyły, to czemu ich bronisz. Gdzie tu logika? Poza tym zadałem pytanie autorom postów i czekam na na ich odpowiedź, a ty TA tylko rozwadniasz temat.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12630
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dobra Panowie problematycznego postu już nie ma.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Skoro Cię zniesmaczyły, to czemu ich bronisz. Gdzie tu logika?

Logika jest taka, że skoro je zgłosiłeś, to czemu jeszcze tysiąc userów miałoby robić to samo? Po drugie - w którym miejscu napisałem, że ich bronię? Ciskasz się od ściany do ściany jak typowy pieniacz, dla samego pieniactwa, nic sensownego do tematu nie wnosząc. A pytania to sobie prywatnie, przez PW zadawaj. Paradoksalnie temat politycznie neutralny z założenia, usilnie starasz się zamienić w polityczny jazgot i siekaninę. Publiczne domagasz się politycznych deklaracji i dyskusji ideologicznych. A z jakiej racji? Paranoja.

P.S.
Mój dziadek - jeżeli już chcesz się licytować - "ganiał" się z armią konną Budionnego, z której to gonitwy wrócił do folwarku dziedzica z ciężka raną od kozackiej szabli.II Rzeczpospolita tak obrońcy swemu podziękowała, że jako buntownika bezrolnych chłopów (cha cha!) co święto państwowe profilaktycznie do aresztu zamykano, poddając przy okazji wymyślnym torturom. Więc o kim według Ciebie nie powinno się pisać: o dziadku, o Budionnym, o kozakach, o sanacji?

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Niczego nie zgłaszam do modów, bo to nie podstawówka. Co do pieniactwa, przeczytaj sobie cytat Krasickiego, który sam zamiesciłeś, powoli, ze zrozumieniem i po tym sam się do niego zastosuj. Zadałem pytanie, odpowiedzi się nie doczekałem, ale ty TA nadajesz jak najęty, nie bardzo wiedząc, o co ci samemu chodzi. O sanacji i historii swojego dziadka podyskutuj z kim innym, bo na to nie mam czasu.
Pytania pozostawiam. Kto umie czytać, ten zrozumie, co napisałem.
al arsen skasowanie posta niczego nie załatwia. Mi chodzi o to, żeby tego typu posty nie były zamieszczane w przyszłości. Pozdrawiam. :hi

A

Anonymous

zeno06 napisał:
Hornet pogięło cię? Odkąd to się robi jaja z pogrzebu. Twój cynizm jest bezgraniczny. Nie wiem jak można umieszczać taki post okraszony roześmianą gębą i kpiący ze śmierci milionów ludzi w obozach koncentracyjnych w temacie "Śmieszne filmy, zdjęcia". Co w tym śmiesznego? Za co dałeś pochwałę marsellusowi pod takim tekstem? Niedługo doczekam się pewnie waszych kpin z Katynia, Smoleńska, Powstania Warszawskiego, itp.
Wiem, że ludzie masowo ginęli w obozach i wie o tym każde dziecko w Polsce. Tylko że wy nie potraficie tej wiedzy jakkolwiek zrozumieć, ani zachować należytej powagi wobec tej ogromnej ludzkiej tragedii.
Hornet, marsellus każde pajacowanie ma swoje granice, a wy je przekroczyliście! Jeżeli nie stać was na odrobinę przyzwoitości, to lepiej zamilknijcie na dłużej, bo tylko się ośmieszacie.
Zenek-masakrycznie Cię siekło po ubiegłej niedzieli i wpadłeś w jakiś amok :eek:,czepiasz się o byle co tylko dlatego,że WSI przegrało...daj spokój Chłopcze...jakoś to przeżyjesz (?).Przecież to nie nasza wina...
Obrazek zamieszczony przez Marsellusa, może nie był za mądry...ale trzeba być kompletnym idiotą,żeby negować to co było w nim napisane : skauci wracali z obozu a żydzi nie i gdzie tu jest jakaś obraza ?? Zwykłe stwierdzenie faktu...
I przestań w infantylny sposób pouczać...ja Ci wybaczam...ale Ktosiu i Marsellus nie wybaczają nigdy :szydera .
I na kiego Ci to ? W słownych gierkach wciągną Cię jedną dziurką i wypuszczą drugą...najesz się tylko wstydu.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
podyskutuj z kim innym, bo na to nie mam czasu

Bo ty masz czas wyłącznie na swoje egoistyczne pseudoracje i napuszone moralizatorstwo.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
13876078ab71e47Image19.jpg

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hornet napisał:
Obrazek zamieszczony przez Marsellusa, może nie był za mądry...ale trzeba być kompletnym idiotą,żeby negować to co było w nim napisane : skauci wracali z obozu a żydzi nie i gdzie tu jest jakaś obraza ?? Zwykłe stwierdzenie faktu...

Ja nie neguję faktu. Pytam jaki jest cel umieszczenia takiego tekstu w formie dowcipu w "Śmiesznych filmach, zdjęciach, itp." i opatrzonego komentarzem w postaci roześmianej gęby. Gdzie tu jest dowcip? Tylko idiota widzi w tym coś zabawnego i cieszę się, że sam to przyznałeś pisząc, że post marsellusa nie był za mądry. Może darujmy sobie te eufemizmy - był idiotyczny.
Zastanowiłeś się przez chwilę, czy rotmistrz Pilecki - jeden z głównych bohaterów tematu, który sam założyłeś na Forum i jak rozumiem jest dla ciebie tak samo ważny, jak dla mnie - znalazł by w tym coś zabawnego. Pewnie śmiałby się do rozpuku? - Przemyśl to.

Hornet napisał:
Ktosiu i Marsellus nie wybaczają nigdy :szydera .
I na kiego Ci to ? W słownych gierkach wciągną Cię jedną dziurką i wypuszczą drugą...najesz się tylko wstydu.

Słowne gierki mnie nie interesują i jeżeli mają być na poziomie dzisiejszych postów - raczej się nie najem i pozostanę głodny. Pisanie dla poklasku też mam gdzieś - nie mój elektorat.
Skoro nie wybaczają, to i dobrze. Mnie nauczono, że z faszystami się nie kumpluje, nie podlizuje się im i nie wdzięczy do nich, zresztą to samo tyczy się komuchów.
TA daruj sobie, bo dziś mało kumasz. Ale dalej się staraj, może chłopcy na czacie mniej Ci będą dokuczać.
:scratch Chociaż wątpię.
Ps. Muszę poświęcić trochę czasu synowi, więc mogę nie być chwilowo dostępny, ale nigdzie się nie wybieram na dłużej. Hornet - chłopca sobie już wyjaśnialiśmy, gimbusów, synka, leminga zdaje się też, więc te teksty możesz sobie dziś odpuścić (szkoda się rozkminiać na bzdety). Acha no i oczywiście nie pisz dziś o legendarnym forum Awiry, no bo wiesz tu jesteśmy na legendarnym Forum PZD.

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
Ale się wkurwiłem :mad: macie szczęście że mam dobry humor :szydera
Ale wywalenia śmiesznego pieska, bo jakiemuś guwniakowi (specjalnie przez u) przypomniała się poprawność polityczna, nigdy nie wybaczę. Szkoda że zapomniałeś o dobrych manierach, jak obrażałeś na sb, po wyborach. W sumie wszystkich po kolei, jak zwykły z.j.e.b.
Nie dla poprawności politycznej :guma
36878.jpg

1619604_1683963521833293_1461797022716832000_n.png

A

Anonymous

Sorry kurka wodna ale kim jest ten zenek i niby czemu mam się z czegokolwiek tłumaczyć?
Poza tym chyba każdy wie, że jestem lewicującą czarną nazi-lesbijką, więc zważka na słowa brzdącu, bo będzie proces o zniesławienie :szydera

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
marsellusaliveinНиш napisał:
Ale się wkurwiłem :mad: macie szczęście że mam dobry humor :szydera
Ale wywalenia śmiesznego pieska, bo jakiemuś guwniakowi (specjalnie przez u) przypomniała się poprawność polityczna, nigdy nie wybaczę. Szkoda że zapomniałeś o dobrych manierach, jak obrażałeś na sb, po wyborach. W sumie wszystkich po kolei, jak zwykły z.j.e.b.
Nie dla poprawności politycznej :guma
36878.jpg

Oooo... marsellus - trochę się naczekałem..., ale mniejsza o to..
Po kolei:
1. Dobrze, że się wkurwiłeś, bo i mnie trochę zirytowałeś. W tym jesteśmy kwita. :ok
2. Skoro się wkurwiłeś, to przynajmniej już się bezmyślnie nie śmiejesz. Dobre i to. :ok
3. Twój post nie jest niepoprawny politycznie, co najwyżej niesmaczny (co przyznał parę postów wcześniej jeden z kolegów :ok , który dał ci teraz za niego pochwałę lub niemądry (co przyznał drugi z kolegów parę postów wcześniej :ok i który też ci dał za niego teraz pochwałę). Więc taka jest wątpliwa jakość tych pochwał (dla niewiedzących można klikając na pochwały zobaczyć, kto i za co je daje). :ok
4. To co cię bawi świadczy tylko o tobie. Jak dla mnie - sam się pogrążasz. :ok
5. Dziwne, że piszesz o dobrych manierach, bo o ile dobrze pamiętam (kto zechce może sprawdzić) wykrzyczałeś na czacie "Była pierwsza dama do rzeźni". Widzisz nie skojarzyłem wtedy skąd ci się wzięło, teraz już wiem. :ok Po prostu za bardzo odbiegłeś od oryginału. Gdybyś dobrze zapamiętał, to byś pewnie krzyczał "Była pierwsza dama do gazu". Wiec nie pisz mi o manierach, bo w twoich ustach brzmi to żałośnie.
6. Nie jestem poprawny politycznie, bo w odróżnieniu od ciebie, na forum jak i na ogół poza nim jestem apolityczny. To raczej ty robisz wespół z niektórymi kolegami z forum trybunę wyborczą i pod każdym politycznym hasłem za PiS-em lub przeciw innym ugrupowaniom wlepiacie sobie po kilka pochwał. Mnie zwyczajnie zaczęło to drażnić.
7. Mój sprzeciw nie dotyczył poprawności politycznej a granic przyzwoitości i pajacowania.
8. Odnosząc się do cyt.: "guwniaka" - widzisz tu Hornet miał też rację (podobnie jak z tekstem o braku mądrości w twoim poście) wciągnąłeś mnie jedną dziurką, a wypuściłeś drugą. Tylko dlaczego Hornet nie wspomniałeś, że marsellus ma zwyczaj wypuszczania przez odbyt. :szydera
Gdybym chciał zejść do twojego poziomu marsellus - odpisałbym w stylu:
"Powtórz marsellus , bo się nierówno obsrałeś" :szydera
Szkopuł w tym, że nie mam takich ambicji. Więc w tym punkcie, zadedykuję ci fraszkę znanego polskiego poety (pewnie jego pochodzenie nie przypadnie ci do gustu, ale to twój problem):
Próżnoś repliki się spodziewał,
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet:"Pies cię j...ł"-
Bo to mezalians byłby dla psa

Może coś z tego zrozumiesz, jak dorośniesz... Może nie. Ja w każdym razie uzyskałem, to co chciałem lub to co mogłem. :ok Nie napiszę na pożegnanie, że pozdrawiam, bo bym skłamał, a twoje tradycyjne "Sieg heil" nie przejdzie mi przez usta więc: i to by było na tyle.
Dziękuję modom, że puścili temat. :dziękuję :hi

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Kończ Waść, wstydu oszczędż, czerwony partyjny agitatorze. Tu nie WUML (Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu - jakby ktoś nie pamiętał). Towarzyszu, sztandar już dawno wyprowadzony. Won, czerwona hołoto! Prowokowałeś, podchlebiałeś się (przez PW też kadziłeś mi do obrzydzenia), bo liczyłeś że cię poprę w tej hucpie którą nakręciłeś. A h...a! Sam zliż to g...., którego narobiłeś.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
TajnyAgent napisał:
Kończ Waść, wstydu oszczędż, czerwony partyjny agitatorze. Tu nie WUML (Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu - jakby ktoś nie pamiętał). Towarzyszu, sztandar już dawno wyprowadzony. Won, czerwona hołoto!
O Tajny a do niedawna takie teksty czytałem o tobie pisane przez innych. Kamień spadł ci z serca... :szydera

Do góry