Nie chodzi o żadne polubienia a o fakt grzebania w czyimś profilu.oddajcie moje polubienia Camelowi![]()
Nie chodzi o żadne polubienia a o fakt grzebania w czyimś profilu.oddajcie moje polubienia Camelowi![]()
Prace konserwacyjne.Nie chodzi o żadne polubienia a o fakt grzebania w czyimś profilu.
Kaczyński: Kamiński był torturowany w więzieniu na wniosek Tuska
Jarosław Kaczyński stwierdził, że Mariusz Kamiński ma wadę przegrody nosowej, więc przymusowe dokarmianie przez rurę włożoną do nosa to były tortury, które zlecił sam premier Donald Tusk.
To teraz tak się nazywa?Prace konserwacyjne.
Zawsze się tak to nazywało, od tego jest administracja aby rozwiązywać problemy.To teraz tak się nazywa?
Rozwiązywać a nie stwarzać.Zawsze się tak to nazywało, od tego jest administracja aby rozwiązywać problemy.
Twoje polubienia nie zostały skasowane bo pod każdym postem pod którym miałeś rekację (polubienie itd.) te reakcje nadal były, po prostu w profilu była podana zła liczba tych polubień. Problem został rozwiązany, w profilu masz tyle ile miałeś.Rozwiązywać a nie stwarzać.
Bardzo dobrze wiem co było przyczyną takiego stanu rzeczy i proszę mi nie wmawiać że jakaś awaria.Twoje polubienia nie zostały skasowane bo pod każdym postem pod którym miałeś rekację (polubienie itd.) te reakcje nadal były, po prostu w profilu była podana zła liczba tych polubień. Problem został rozwiązany, w profilu masz tyle ile miałeś.
Bardzo dobrze wiem co było przyczyną takiego stanu rzeczy i proszę mi nie wmawiać że jakaś awaria.